gece uyurken yüzüme soğuk bir hava geldi. sanki biri yüzüme üflüyormuş gibiydi?

çok garipti arkadaşlar. dalga geçmek serbest. evim sıcacıktı bu arada kombiyi 50 derecede yakıyorum sabah da kontrol ettim cam mı açık kaldı tam kapatmadım mı diye ama her şey yerli yerindeydi. neden olabilir? in cin falan olduğunu zannetmiyorum bana bilimsel açıklama lazım. yaşayan var mı hiç?

1. Maffolacaksa sıkıntı süslü.

10 nisan 2021 11:46

2. Bana da oldu bu birkaç kere. İlk başta ben uyduruyorum falan demiştim ama 1 kereden fazla olunca dedim gerçekten oluyo bu. Sebebini bilmiyorum, cinle falan hiç işim yoktur  böyle şeylerin de durduk yerde insanlara musallat olacağına da inanmıyorum. Beni korkutmuyo yani eğer cinler falan geldilerse de benden sıkılıp giderler zaten

10 nisan 2021 11:51

3. Anonim3 sen ben misin 😂 ben de aynı şekilde düşünüyorum süslü ama bilimsel bir açıklama bulamadım çok merak ediyorum. Yani omuzlarım falan da açıktaydı oralarda hiç hareket yok sadece yüzüme yüzüme böyle soğuk hava. Çok ilginçti ya. Biri okuyup üflüyor gibiydi 😅

10 nisan 2021 11:54

4. Süslü banada aynısı olmuştu resmen biri üfler gibi yatağımda oturuyordum cam pencere kapalı bende şok olmuştum baya korkmuştum shhshs

10 nisan 2021 12:25

5. Ayyy kızlar daha da meraklandım şimdi 😂

10 nisan 2021 12:28

6. bana çok kez oldu hatta önümden birkaç kere beyaz bir hareket geçtiğinide gördüm, enerji akışlarına bağlıyorum ben.

10 nisan 2021 12:31

7. Enerji akışı derken anonim5? Biraz daha açar mısın hiç kafam basmıyor bu enerji menerji olaylarına.

10 nisan 2021 12:33

8. Odanın ısı kaynağı tek bir yerde. Bu yüzden odanın her yeri aynı anda ısınmıyor. Isınan hava genleşir ve yer değiştirir/yükselir. Dışarıda hava sıcaklığı değiştikçe içeride de değişir ve radyatör bunu dengelemeye çalışır. Tüm bunlar olurken çok hafif düzeyde de olsa odada bir hava akımı oluşur. Gün içerisinde hareket halindeyken bunu hissetmezsiniz ama uyurken bunu hissetmeniz mümkün. Ayrıca uyurken vücut sıcaklığı düşer. Gördüğünüz bir rüyadan dolayı o an terlediyseniz yüzünüzdeki nemin hızlıca buharlaşması serin bir hava gibi hissettirir. Bir yanağınız yastıktaysa açıkta olan yanakta hissedersiniz.

10 nisan 2021 13:26

9. Anonim6 büyülendim şu an. Oh be gizem çözüldü hay uzun uzun yazan ellerinden öpem senin çok teşekkür ederim müthiş mübarek insansın ❤️

10 nisan 2021 13:49

10. Rica ederim süslü bu tip gizemli gelen olaylar korkuya falan sebep oluyor bazen. Bende eskiden karabasandan korkardım. Korktukça daha çok aklıma gelirdi. bilimsel açıklamasını öğrenince artık aklıma gelmiyor 😁

10 nisan 2021 13:58