gelecek görmediğiniz bir ilişkiyi bitirir misiniz ?

bu ilişkinin bi geleceği yok diye düşünüyorsanız, olsa da 10-15 sene geçmesi şart ise ayrılır mısınız? ilerideki hayatında onu göremiyorsun yani

1. çok uzaktasınız ama hatta senelerce başka şehirlerde daha sonra başka ülkelerdesiniz bu çok çok çok uzun yıllar böyle sürecek

6 ağustos 2020 00:30

2. a3 ben onu çok seviyorum. ama bu bekleme durumu tamamen benden kaynaklı olan bir şey, en son bu konuyu konuştuğumuzda zamana bırakıcaz dedi. yaş farkımız da var bu arada bu konu hakkında da konuşuyorduk ailemin tavrını bilmiyorum şuan yorum yapamam ilerisi hakkında dedi. 8 yaş farkımız var 24-32 bu dediği beni çok üzdü, ailen yaşımı beğenmezse beni bırakır mısın diyemedim de. her şeyimi ona adayıp bırakılırsam diye çok korkuyorum, kendisi beni bırakacak en son kişiydi ama son dediğine çok üzüldüm

6 ağustos 2020 00:58

3. onun da beni çok sevdiğini biliyorum ve geleceğimiz hakkında her zaman hayaller kurup planlar yapan kendisiydi zaten. en fazla 10 sene ama sonra her şey çok güzel olacak derdi. beni o kadar inandırdı ümitlendirdi ki beraber bir geleceğimizin olacağına.

6 ağustos 2020 01:01

4. 1 dk bile beklemem ayrılırdım

6 ağustos 2020 01:12

5. Süslü,soru başlığı ayrı ama sen yorumda evlilik istemeyen benim demişsin çok tuhaf

6 ağustos 2020 01:46

6. a5 evlilik istemiyorum değil özel bi konu bu