gelin ayakkabısı nereden alabilirim?

önümüzdeki ay fotoğraf çekimimiz, sonrasında da nikahımız olacak. özellikle çekimde uzun saatler ayakta olacağımdan rahat bir topuklu almak istiyorum, ayaklarım taraklı 37 numara giyiyorum 500-600 tl vermek istemiyorum nerelerden bulabilirim gelin ayakkabısını?

1. Ben marcatelliden 380 TL'ye aldım süslü ama henüz giymediğim için rahatlık konusunda net konuşamıyorum oraya bakabilirsin trendyolda yorumları var

26 temmuz 2021 21:52

2. nerde yaşıyorsun bilmiyorum süslü ama ben istanbul bakırköy alt çarşıdan aldım. parasını hatırlamıyorum ama 150 civari bir şeydi. istanbulda yaşıyorsan mutlaka bak her çeşit her fiyata gelin ayakkabısı var.

26 temmuz 2021 22:35

3. Hepinize teşekkür ederim süslüler, (yazar: kopuksuzkahve) bakırköy'de oturuyorum ve yeraltı çarşısı ile pasajlar şu an siz hatırlatınca aklıma geldi :) yarın bakıcam mutlaka çok teşekkür ediyorum ☺️

26 temmuz 2021 23:17

4. Süslü gelin ayakkabını nerden aldın acaba paylaşır mısın? İstediğin gibi oldu mu?

Marcatelliden alan süslü orda fiyatlar çok daha yüksekti diye hatırlıyorum acaba indirimden filan mı aldın?

16 kasım 2021 13:18

5. süslü marcatelliye gittim ve hiç beğenmedim. Denediğim ayakkabıların tamamında kalıp sorunu vardı. Bakırköyde normal bir ayakkabıcıdan aldım ismi kent shop büyük pttnin sokağında belki oralara yakınsındır, çok rahat bir ayakkabı aldım

18 kasım 2021 21:57