gelin bohçasına neler olmalı sizce?

kızlar merhaba bu dönemde gelin bohçası hazırlanması gibi bir telaşım var evli süslülere soruyorum bunu gereksiz almışım ya da bunu unutmuşum olması şart dediğiniz şeyler var mı?

1. bunu erkek tarafı hazırlamıyor mu ya? bırak onlar düşünsün, içlerinden ne geliyorsa koysunlar..kendi kendine bohça mı hazırlıyosun

7 mart 2022 16:16

2. A1 aslıdna benim ihtiyaçlarıma yönelik gidildiğinden makyaj çantası hazırlama cilt bakımı hazırlama ben söylüyorum şunlar olsun diye ama eminim bir şeyleri atlıyorumdur.

7 mart 2022 16:20

3. Süslü günlük pijama takımı da konuluyor bildiğim kadarıyla.

7 mart 2022 16:45

4. Hic bir sey şart değil aslındaz ihtiyacınız oldukça alırsınız da.

Adettendir; makyaj malzemesi, gecelik, çorap, namaz örtüsü, seccade, bir takım kıyafet, terlik, ayakkabı oluyor genelde. Ama bunun bir ucu yok yani isterseniz dyson airwrap isterseniz epilator koydurursunuz

7 mart 2022 16:49

5. biz sevgilimle yapmıştık alışverişi, kozmetik için mac, lancome ve gratisten almıştık parfüm makyaj malzemesi vs. pentiden çamaşır çorap gecelik falan almıştım. 1 elbise bir ceket ve pantolon 2 topuklu ayakkabı ve çanta. gereksiz olarak sayacağım birşey yok kendi aldıklarımın arasında. hatta kayınvalidem şu aynalı gümüş tarak setleri varya onlardan da almıştı ben ne gerek var demiştim ama 3 senelik evliyim 3 senedir o tarak ve ayna setini kullanıyorum. bir sürü havlu nevresim battaniye vs de almışlardı, onlarda mesela kullanmadım çoğunu çünkü zaten kendi aldıklarım da vardı.

7 mart 2022 17:32

6. a6 dyson çok mantıklıymış keşke bütçeler el verse :) ben şimdilik 1 saten kısa şortlu pijama birde pamuklu gömlek pijama aldım. çanta alındı ve terlik aldık ama mesela kıyafet almalı mıyım bilemedim. sayenizde çorap ve iç çamaşırı kısmını unutmuşum ekliyorum:)

makyaj ve cilt bakımı olarak ruj, allık, tonik, makyaj temizleme yağı, rimel, eyliner, solingen set, parfüm, bb krem, makyaj fırçası, roll on aldırdım

8 mart 2022 12:13