gelinlik denedim nasıl sizceee?

(link: https://www.hizliresim.com/73desfu link)

1. Ben pek beğenemedim süslü. Ama şimdiden mutluluklar dilerim🤗

17 nisan 2022 23:56

2. Süslü çok alaturka duruyor ama tabii seçim sizin. Mutluluklar diliyorum ben de

17 nisan 2022 23:58

3. süslüm öncelikle hayırlı olsun. Kendi yorumumu yapacak olursam da çok yüksek gelin tacından hiç hoşlanmıyorum. Aslında gelin tacını sevmiyorum ama bence daha narin görüntü için tacını biraz daha ufak tutabilirsin. Gelinliklerde de daha düz daha kabarık olmayan, tarlatansız modeller daha yeni nesil duruyor. Kumaş, dantel işleme, dekolte vs. çok güzel durmuş ama.

18 nisan 2022 00:00

4. gerçekten alaturka süslü ya. mutluluklar dilerim tabii

18 nisan 2022 00:01

5. Ss masallah oncelikle cok guzelsin bu gelinlik bile yakismis. Gelinligi maalesef begenmedim. Prenses kesim ve islemeleri kaba duruyor. Bir de gelinlikte derin gogus dekoltesi begenmiyorum ve bence rahat da olmuyor. O gun cok farkli acilardan foto cekiliyor, oynarken olsun el opmek icin egilirken olsun hep sikinti.

18 nisan 2022 00:04

6. üstü güzel ama altı aşırı demode bu kadar kabarık olmasına bence gerek yok ya böyle çok hantal duruyor çünkü.

18 nisan 2022 00:05

7. Ss sen nisan fotoğrafını atan süslü musun? Ben de alaturka buldum... Çok kabarık bana göre de. Zarif durmuyor bence.

18 nisan 2022 00:06

8. A6 evet nasıl hatırlıyorsun 4 ay önce nişan fotomu sormustum :))

18 nisan 2022 00:07

9. süslü sen bebek gibisin maşallah ama gelinlik cidden kötü ya bende beğenemedim

18 nisan 2022 00:26

10. Gelinlikte derin göğüs dekoltesi pek hoş durmuyor benim kanaatimce.

Onun dışında güzel yakışmış size.

18 nisan 2022 00:41