gelinlik fiyatları yardımı hakkında ?

merhaba yaklaşık 15 gündür gelinlik bakıyorum konum istanbul. nereye gitsem 40kdan aşağı bir fiyat göremedim. genel olarak fiyatlar mı böyle? en arabesk gelinlik bile 35-40k civarında. cool hoş bir gelinlik bulmak çok zor. tavsiyelerinizi de yazabilirseniz çok mutlu olurum??

1. Cadde'de akay gelinlige baktiniz mi

10 mayıs 2023 22:50

2. Kadıköy de 20-30 a güzel gelinlikler var ve oleg Cassiniden bakabilirsinjz

10 mayıs 2023 22:50

3. Akay gelinliği bayıldım aşık oldum çoğu modele. Yakın zamanda fiyat alan varsa yazabilirseniz ben de çok sevinirim.ss, şike de mutluluklar dilerim, istanbul da değilim verecek cevabım yok maalesef.

10 mayıs 2023 23:27

4. Dolap

10 mayıs 2023 23:48

5. süslü geçen ay kadıköy madame amour'dan aldım ben gelinliğimi 15 bin liraya. bir bak istersen, ben çok memnun kaldım. şimdiden mutluluklar.

11 mayıs 2023 01:12

6. Merhaba aslında caddede çoğu yere baktım fakat hiçbiri tarzıma uymadı. ivory güzeldi bir tek orda da 40tan başlıyordu gelinlikler. Gözde karadanada beğendiğim modeller oldu fiyatlar yine aynı. Akay'a bakmadım. Ona da bakarım mutlaka.

11 mayıs 2023 07:48

7. süslü kadıköy perla modaevine bakabilirsin binbir çeşit gelinlik var bütçene göre de gelinlik bulabileceğin bir yer

11 mayıs 2023 10:01

8. 15-20k arası her yerde. Ben de gelinlik bakıyorum. Şimdiye kadar sadece 2 yer 30k üstü fiyat verdi, onlar da tek bir model içindi.

11 mayıs 2023 18:06