genç görünmek için saç rengi ve kısalık derecesi önerir misiniz?

soru baslıkta

1. 6 numara genç, fresh birgötünüm sağlar. Ve yakışmayacak ten yok. Genel olarak göğüs hizasında boy fresh görünüm sağlar. Saçlarınız ince telli ise v kesim veya kat. Kalın ve gürse düz Kesim tercih edebilirsiniz. Dalgalı saç, düz saça göre daha havalı, şirin bir görünüm sağlar.

23 aralık 2020 06:04

2. Götünüm değil Görünüm olacak.

23 aralık 2020 06:05

3. peki saç rengi anonim ten rengim nc15 soluğum.

23 aralık 2020 06:32

4. Omuz hizası düz kesim koyu renk saç <3

23 aralık 2020 07:58

5. süslü kısa saçın kimseyi genç gösterdiğini görmedim şu güne dek, siyah saç da kimseyi genç göstermiyor.

sütyen hizası hafif önleri katlı saç ve kestane rengi çok genç gösteriyor, içine biraz da sarı ışıltılar atılırsa enfes olur

23 aralık 2020 08:46

6. Yukarıda anlatılan saç modeline ithafen Koreliler’in seyrek kakülü yakışır mı insanı daha mı genç gösterir

23 aralık 2020 09:20

7. Kısa saç kesinlikle yaşlı gösteriyor. Gençken fresh bir görüntü oluşturduğu kesin ama yaş ilerledikçe orta uzun saça dönmek gerek. Ne çok koyu saç ne de sarı saç. İkisi de yaşlı gösteriyor bence. Işıltılı, açık kumral göğüs hizasında saç kesinlikle genç gösteriyor👍🏻

23 aralık 2020 09:56

8. Bence uzun sac = gençlik ya. Uzun ama cali supurgesi gibi degil bakimli saclardan bahsediyorum. Gigi hadid ve duygunun saclari hakikaten cokk guzel

23 aralık 2020 10:50

9. bence en genç gösteren doğal rengimiz ama renkten dolayı değil, boyalı saç görüntüsü vermediği için. çok iyi bir bütçeniz veya saç genetiğiniz yoksa boya olduğu illa belli olacak. bu tabiki kötü bir görüntü değil, doğalı savunan biri değilim ama çok daha olgun gösteriyor. boy olarak omuz-göğüs hizası arası, katılıyorum. düz-dalgalı arası yapılı durmayan saçlar en genç gösteren modeller oluyor

23 aralık 2020 12:41

10. Sarı saç genelde yaşlı gösteriyor