genelde kısa boylu kızlara mi minyon diyorlar süslüler ?siz nasıl birine minyon dersiniz?

1. 1,55 boyunda 45 kg birine derim mesela. Kisa boylu ve zayif kisilere diyorum.

25 ekim 2020 00:48

2.  Minyon kız deniyorsa ufak tefek kısa boylu zayıf

Ama minyon tipli deniyorsa boyu iki metre de olsa suratı küçük ağzı burnu ufak tefek olan kıza Denir.

25 ekim 2020 00:49

3. 1.70 boya 55 kiloyum, bir de üstüne iri kemikliyim. fakat çok küçük bir suratım ve yumuşak yüz hatlarım var. görüntümle ilgili bir şey söyleyecek insanlar lafa hep: "sen minyon olduğun için..." kalıbıyla başlıyorlar. tamam dağ gibi değilim ama minyon da değilim bence. bazıları minyonluğu yüz hatlarıyla da ilişkilendirebiliyormuş demek ki.

25 ekim 2020 00:59

4. Minyonluğun boyla değil kemik yapısıyla alakası var. Genelde kısa boylu insanlar daha ince kemikli olduğundan sanki kısa boy=minyonluk gibi anlaşılıyor. Mesela audrey hepburn minyon iken hazal kaya değildir...

25 ekim 2020 01:04

5. kısa boylu ve normal kilosunun üzerinde olmayan kişilere minyon diyorum. bence hazal kaya da gayet minyon nesi minyon değil yav :d

25 ekim 2020 01:25

6. Ben de 5.anonime hazal Kaya kısmı hariç katılıyorum şöyle süslü emilia clarke minyonken kim kardashian minyon değildir biraz tiple de alakalı ince zarif durmakla falan .

25 ekim 2020 01:30

7. Bence hazal kaya minyon değil ya.(gizlinot: Çağatay, kıvanç gibi isimlerin yanında ufak duruyor tabiiki ama tek başına düşünün) Bu arada minyon değil derken iri ya da şişman demiyorum zaten sadece normal görünüyor öyle ufak tefek değil. Sırt ve omuz genişliği de çok etkiliyor bence. Özellikle dar omuzlar minyon gösteriyor.

25 ekim 2020 01:43

8. Cocuk gibi olan kisilere minyon denmiyor, konunun kiloyla degil vucut sekli ve kemik yapisiyla alakasi var. İki erkek dusunelim, ikisi de 180 olsun ve ideal kiloda olsunlar. Birisi genis omuzlu, kalin baldirli, iri elli kollu olurken; oburu dar omuzlu, ince belli ve daha celimsiz ellere kollara sahip olsun; boyle bir fark oluyor iste.

Cocuk bedeni dediginiz sey, kivrimsiz ve kadinsi hatlari eksik; ergenlik oncesi gorunustedir. Minyon kadin ise ufak tefek citi piti gozukur. Mesela friends rachel (164) tam minyon kadina ornek bir figurken monica sadece zayif (165) (gene kucuk bir kadin tabii) onun disinda pheobe normal kilosunda ve cok da uzun olmamasina ragmen (173) baya baya iri kaliyor yanlarinda cunku kalin kemikli bir kadin. Umarim fark anlasiliyordur.

25 ekim 2020 03:23

9. ya bu ızdırabını sevdiğimin sözlüğünde herkes kelimelere bilinen anlamı dışında farklı farklı anlamlar yüklüyor ya. kısa boylu kilosu az insanlar minyondur bu kadar. yok eli büyük g.tü küçükse minyon değildir ama 175se ve burnu küçükse minyondur, yok beli ince ve kiloluysa balıketlidir ama beli kalinsa kiloludur. baliketli baliketlidir minyon da babandir.

25 ekim 2020 21:57

10. Kısa boylu 165'i geçmeyecek.ince kemikli.(gizlinot: Bu mühim), zayıf insanlara minyon derim.

25 ekim 2020 21:59