geniş ve dolu gözenekler kapalı komedon asit kullanımı?

kızlar merhaba 1 aya düğünüm var ve cildim bir miktar sıkıntılı asit kullanmak istiyorum. sadece düğüne kadar değil sürekli kullanacağım bu arada. cilt tipim karmadan yağlıya dönük. cilt sorunlarım ise genişlemiş ve dolmuş gözenekler, siyap noktalar (beyaz noktalar)kapalı komedonlar sivilce izleri ve bazı renk eşitsizlikleri. öncelikli olarak bir temizleyici istiyorum. bana önerebileceğiniz ürün var mı? ne kullanmalıyım bha yağ temizliyor diye biliyorum the ordinary aha 30% + bha 2% peeling solution şu ürünü almak istedim ama uyar mı uymaz mı bilemedim some by mi aha bha pha 30 days miracle toner bir de bu ürünü hem içeriği temiz hemde olumlu yorum var diye düşündüm. bütçem çok kısıtlı fiyatları da bana bir miktar fazla önerebileceğiniz başka ürün var mı ya da bunlardan hangisini önerirsiniz ?

1. Süslü dermatoloğa gittim saçma sapan bi broşürden temizleme köpüğü ve ilaç yazıyor bir etkisi olmadı. Cilt temizliğine gideceğim ama benim için şu sıra bakımıda önemli

5 şubat 2020 15:33

2. Tabikide süslü illaki önemli bakım ki dediğim gibi derinlemesine bir bakım yaptıracağım. Bahsettiğiniz temizleme yöntemini yapıyorum ama kapalı komedonlara bana mısın demiyor bir de gözenekler sık sık büyüyor.

Araştırdığımda asitlerin çare olacağını okudum. Aside de başlamak istiyorum.

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

5 şubat 2020 15:46

3. Süslü aside başlayabilirsin, bende de aynı sorunlar var ve asit kullandığımın ertesi günü daha aydınlık ve pürüzsüz oluyor cildim. Yalnız daha hafif bir ürünle başlamanı öneririm, the ordinary'nin o ürünü ile yüzünde kimyasal yanık oluşan insanlar var. Düğün öncesi riske atma istersen. Onun yerine Laktik asit olabilir, cosrx bha olabilir. Aslında 1 ay çok kısa bir süre, yeni ürün denemek genel olarak riskli bence.

6 şubat 2020 00:02

4. Teşekkür ederim süslü. Sadece düğün için değil asitlere başlamak istiyorum ne denediysem fayda etmedi o zaman daha hafif ürünlerle başlayayım

6 şubat 2020 11:16