genital bölgede aşırı terleme?

süslüler sizde de var mı ben mi anormalim? uyanıyorum terden ıslanmısım hep. gün icinde de cok terliyor. mantar var bende gecmiyo, sebebi bu olabilir mi?

1. kanka ter mi ahahahahah, her ıslaklık ter olmayabilir

18 kasım 2022 13:38

2. ter olduguna eminim süslü. gercekten cok fazla terliyor, hareket halindeyken en cok genital terliyor

18 kasım 2022 13:49

3. mantardan dolayı akan sıvıyı ter sanmayasın süslü

18 kasım 2022 13:54

4. Akıntınız var büyük ihtimal. Bir jinekolog'a gidin. Enfeksiyon, mantar vs

18 kasım 2022 13:56

5. Süslğ kiloluysanız ve o bölgeden kilo alıyorsanız öyle oluyor. Havasız kalıyor sürekli ıslak oluyor

18 kasım 2022 14:23

6. kızlar ter olduguna eminim akıntıyla tabii ki ayırt edebiliyorum uzun zamandır bende var mantar. okısım, kenarları çok fazla terliyor mantar sebebi bu olabilir mi diyorum, akıntıyla ayırt edebiliyorum

18 kasım 2022 14:31

7. evet mantarlar ılık ve ıslak yerleri sever

18 kasım 2022 16:18

8. Bende de var bu sorun. Bende hashimoto var ondan olabilir diye bi fikrim var ama bilmiyorum. Ayni dedigin gibi. Kilot islaniyor bacak tarafindan. Kilodun ortası kuru yanlardan sirilsiklam. Akinti değil akinti olsa sümük gibi olur. İslak ter direkt. Benim sinavlarda deli gibi terlerdi bi de stresli olunca. İsyerinde de terliyor asiri. Yedek camasir tasiyorum yanimda.

19 kasım 2022 01:45

9. Koltuk altına terleme önleyici deodorant kullanınca bende de olmaya başladı. Ter bir yerden çıkıyor işte :(

19 kasım 2022 01:52