genital lazer utançtan ölmek

Bugün ilk seansa gideceğim.anüs çevresine falan da atış yapılcak,orayı görmesi için domalma pozisyonunda mı durcam yazarken bile utanıyorum..bir de benim küçük dudaklardan biri sarkık ve koyu,yanık gibi diğerine göre ve o yüzden resmen fobim orayı birine açmak..yardım edin

1. yav umrunda bile olmayacak yapan kişinin. ha eliniz ha genitaliniz. öyle çok görüyorlar ki, üzerinde düşünmeyecektir bile.

24 mayıs 2017 09:56

2. hayir sirt ustu yatacaksaniz siz hafif elinizle araliyorsunuz o da yapiyo. milyon tane insan goruyorlar sizi hatirlayacagini sanmiyorum ben de rahat olun.

24 mayıs 2017 09:57

3. seni anlıyorum anonim kardeş ben de utancımdan gidemiyorum :( doktorlar bile hastalarını sağda solda anlatırken bu kadınların gördükleri şeyleri arkadaşlarına vs. anlatmadığını düşünmek en basit tabirle saflık olur bence.

24 mayıs 2017 10:28

4. Evet çok kişiyi görüyor ama gördüğü an ıyy bu ne be bakışı falan bile korkutuyo beni..üff saçma sapan düşünceler işte.bi de o büyük dudaklara falan da atış yapcak de mi çok acır mı orası

24 mayıs 2017 10:48

5. işinize yarar mı bilmiyorum ama nen yoğun bakım hemşiresiydim ve bilirsiniz yoğun bakımda müdahale kolaylığı açısından herkes çıplak bir şekilde yatar, hastaların dışkılarına kadar biz temizliyorduk ama herhangi bir doktordan ya da hemşireden ya da bir çalışandan hastanın ozeline dair bir yorum bile duymadım. çünkü yüzlerce kişi var ve emin olun o kadar alışmış oluyorsunuz ki. lazerde de aynı durum söz konusu ve kimsenin umrunda bile olmaz.

24 mayıs 2017 11:01

6. (yazar: teletabiis) ben hemşire olan bir blogger'ın tedaviye gelen insanların genital bölge kıllarıyla ilgili sosyal medyada konuştuğunu duymuştum. sanırım hemşireden hemşireye, doktordan doktora, lazerciden lazerciye değişiyor.

24 mayıs 2017 11:08

7. inanamıyorum :/ pardon o zaman, ben herkesin bu işin etiğinin hakkını vererek yaptığını düşünmüştüm

24 mayıs 2017 11:47

8. Yahu o kadar detaylı düşünme anonimcim. Ne düşünürse düşünsün, rahat olun. Ben de sizin gibi çok pimpirikleniyordum fakat o kadar doğal bir süreç ki çabucacık bitiyor, tüm süreç beş on dakika sürüyor zaten.

24 mayıs 2017 12:00

9. Hepinize çok teşekkür ederim rahatlattınız

24 mayıs 2017 14:10

10. aa aynı benn ya :c jsjdks henüz nerede lazere gideceğime karar bile vermemişken genital bölgemi hangi cesaretle açacağım konusu beynimi yoruyor :')

24 mayıs 2017 21:50