gerçekten düşünmeden edemiyorum size sormak istedim?

süslüler allah aşkına bu aşırı kilolular nasıl cinsel birliktelik yaşıyor obezler falan? beynimde canlandıramıyorum gerçekten merak ediyorum. zorbaladıgımdan falan degil zaten hareketleri kısıtlanıyor e o olayda biliyorsunuz cok efor gerekiyor. napıyorlar mesela bazı adamlar aşırı kilolu eşleri zapzayıf falan...

1. sen dene bize de anlatırsın

10 temmuz 11:09

2. ay yok artık...

10 temmuz 11:16

3. merak etmek suc mu

10 temmuz 11:16

4. Daha aptal bi soru okumamıştım

10 temmuz 11:18

5. bu agresif cevaplar ne ya hayatınızda hiç mi boş muhabbet yapmadınız yada saçma bi şeyi merak etmediniz haha çok sıkıcısınız

süslü ben hiç düşünmemiştim ama şimdi düşününce çok efor isteyen pozisyonlara giremezler uzun süre sürdüremezler hatta kilodan dolayı erkeklerde penis boyu bile kısalıyor. öyle düz sıkıcı bi şeydir yani uzanarak, kadının üstte olduğu pozisyonlarda veya yatakta yan dönerek vs.

10 temmuz 11:19

6. cok kilolu insanlar cinsel sorun yaşayabiliyor. ozellikle erkekler de ereksiyon problemi fazlasiyla gorulebiliyor. pozisyonlarin da sikintili oldugunu dusunuyorum mesela o erkek hic bir zaman ustte olamaz. hep alttadir. yine doggy falan da yapamaz hele cihaz biraz kisa ise o tombul bacaklarin arasindan cikarmasi zor olur.

10 temmuz 11:30

7. Bunu ben de merak etmiştim bir ara baya kilolu bit çift gördüğümde. Kadın kiloluysa yine çoğu pozisyonda olur ama erkek kiloluysa daha aktif olan o olduğu için nasıl oluyor ben de merak ediyorum vallahi

10 temmuz 11:32

8. kilolular zayıflardan daha esnektir. çünkü bağ dokuları ve kasları da yağlı olduğu için her yöne rahatça hareket eder. buna dair bir makalede vardı hatta.

bence gayet normal diledikleri gibi birlikte oluyorlardır, zayıflardan farkı olduğunu sanmıyorum.

10 temmuz 12:16

9. şişman değil ama 185 boy 100+ kilo bi sevgilim vardı ve vücut yapısı tüm kilonun üstte toplantığı bi şekildi. louie anderson'ın babası gibi düşünün :d performans sorunları oluyodu.  Belden penetrasyonu yapamadığı için ya ayakta doggy (bacaklarımdan güç alıp kendini öne ittiriyordu) ya da cowgirl yapabiliyoduk, o üstte olduğunda tüm bedeniyle balina gibi tepinmek zorunda kalıyodu. Ben de düzenli spor yapıyodum inceciktim, tüm efor bendeydi o yüzden. Berbat bi seks hayatımız vardı tahmin edersiniz ki :d

10 temmuz 13:13

10. a12 nasıl peki yapabilmiştin istekli oluyor muydun