gider kokusuyla nasıl başa çıkıyorsunuz?

sıcak su döküyorum, üstünü koçtaşdaki taşla örtüyorum. ya anlayamadığım bir yerden geliyor ya da bunlar etkili değil. evde sprey vs kullanamiyorum çok rahatsız ediyor. kesin çözümü olan varsa önerebilir mi, zor durabiliyorum evde.

1. Süslü ben de öyleyim bu yüzden taşınıcam artık apartman bile kokuyor bazen

15 nisan 2019 19:37

2. Benim de evimde banyoda gider kokusu var. Lavaboda değil ama banyo giderinde. Dönem dönem çamaşır suyu döküyorum o biraz azaltıyor.

15 nisan 2019 19:38

3. Çok zor bi şey süslü ya nereden geldiğini bulsam poşet tıkcam

15 nisan 2019 19:39

4. Benim de banyo gideri olabilir süslü ben de denemeliyim, teşekkür ederim

15 nisan 2019 19:39

5. ne dökerseniz dökün koku gelecek. maalesef altyapıdan kaynaklanan bir şey. kokunun geldiği deliği tespit eder etmez iyice kapatmanız gerek. lavabo deliklerinden de geliyor olabilir koku. bazen lodos varken daha çok hissediliyor, borulardan geçen hava vs etkileniyor.

15 nisan 2019 20:12

6. Eminim yapmışsınızdır süslü ama ben yine de söyleyeyim,lavabo gider borularının düz değil de kıvrımlı olması gerekiyor.İçerisinde bir miktar su tutsun ki aşağıdan içeri kökü gelmesin diye.

15 nisan 2019 20:13

7. Eger lavabodan geliyorsa naftalin. Top top olanlardan. Ama tuvaletten geliyorsa maalesef bilmiyorum

15 nisan 2019 20:15

8. tıkanıklık olabilir o yüzden lavabo açmak için satılan ürünler var onlardan kullanabilirsiniz belki bir yerde tıkanıklık vardır kokuya o sebep oluyor olabilir. onu döküp bir yarım saat kadar beklettikten sonra sıcak su dökmeyi deneyin isterseniz. bunu haftada bir defa birkaç hafta deneyin. eğer çözüm olmuyorsa bir tesisatçı çağırmak gerekebilir. bir yerde çatlak falan varsa o da koku yapıyor çünkü. gelip bir baksınlar kokuya neyin sebep olduğu ancak öyle çıkıyor bazen.

15 nisan 2019 20:20

9. Borularo büküp bantlamış benden önceki kiracı demek ki sebebi buymuş süslüler. Abim bu işten anlar gelince boruları değiştirmesini isteyeceğim. O zamana kadar da dediğiniz marketteki ürünlere bakacağım süslüler teşekkür ediyorum.

15 nisan 2019 20:27

10. Sorunuz bu değil ama bir süslü yazmış diye belirtmek istedim.Lütfen evinizde naftalin kullanmayın , ciddi zararları var.

15 nisan 2019 20:32