gigi hadid-bella hadid kardeşlerden hangisini daha çok beğeniyorsunuz?

öyle hayatsızca bir soru. bella bana baya kadınsı ve seksi geliyor merak ettim sizlerin düşüncelerinizi.

1. excuse my language ama bella estetikten maymuna döndü, ben gigi yi çok daha fazla beğeniyorum eskiden bella yı da beğeniyordum ama şuan noo

13 şubat 2021 23:36

2. gigiciyim. normalde sarışın renkli gözlü tabiri caizse basic avrupalı kızları beğenmem ama gigi bambaşka

13 şubat 2021 23:38

3. Ben bellayi çok beğeniyordum, tam sevdiğim tipteydi ama şimdi bir garip olmuş. İfadesi falan da çok soğuk.

Gigi daha güzel gelmeye başladı o yüzden ancak hamilelikten sonraki videolarında yüzü çok yanaklı, güzel gelmedi. Eski hali daha güzeldi, tekrar öyle olur zaten.

Vücut olaraksa her türlü gigi. Bellanin kemik yapısı çok garip.

13 şubat 2021 23:50

4. gigi saf bir güzelliğe sahip ama bella da çok cool. o yüzden bella diyorum. ayrıca o beyaz elbiseli hali gerçekten afet.

14 şubat 2021 00:24

5. ikisinin de havası çok başka bence. gigi çok tatlı sempatikken bella daha kadınsı hafif gizemli falan. bellanın estetik güzeli giginin doğal güzel olması ayrı bir durum ama sonuca göre değerlendiriyorum. sürece bakarsak kimler kimler ne hallerden nelere döndü.

14 şubat 2021 00:24

6. Bella vs gibi sorusu 2 yıl öncenin muhabbetiydi ya. Devam mı hala?

14 şubat 2021 00:38

7. Öylesine bir soru sorduğum için özür dilerim A7. Ay ne gereksiz insanlarsınız ya bakma geç işte boş yapmaya bayılıyorsunuz

14 şubat 2021 01:32

8. Gigi. Bu arada bella'yı direkt beğenmiyorum zaten.

14 şubat 2021 02:06

9. Ben Gigi yi beğeniyorum. Daha doğal güzel olduğu için değil daha profesyonel olduğu için. Kadın işini yapıp çıkıyor. Bellanin acayip nevrotik hareketleri var hiç olgun gelmiyor. Gigi daha anaç, daha oturaklı ve daha olgun. Bella çok cringe.

14 şubat 2021 15:26

10. Tabi ki de gigi