gigi hadid estetiksiz mi? ben öyle biliyorum da doğru mu biliyorum?

1. kıyas fotoğrafları var ama estetiği olduğunu düşünmüyorum. bazen ağır kontür vs yapıyorlar ki hiç sevmem minimum makyajla çok güzel zaten. ha bi ara da bayağı kilo vermişti yanaklarından yağ aldırdı falan demişlerdi salaklar. e yine kilo aldı yanakları tombiş tombiş oldu ne oldu. çok güzel kıs

4 şubat 2022 18:36

2. insanların büyüdüğünü, yüzden kilo verebildiğini kabullenemiyo kimse. gigi o kadar güzel ki estetiksiz mümkün olmadığını düşünüyorlar herhalde sksşsk. küçüklük fotolarında bile şuanki gibi görünüyor zaten

4 şubat 2022 18:47

3. yalnız en beğendiğim halı how deep is your love klibindeki halı olabilir o kadar bebek ki oradaa

4 şubat 2022 19:27

4. Cocukluk fotilerine bakinca deliriyorummm bu kadar tatli olamaz yaaaa <3 kizi da kendisinin kopyasi zksbzk

4 şubat 2022 19:50

5. kızını görünce aklımı kaybettim böyle güzel bir şey olamazzz. artık fotoğrafını paylaşırlar mı acaba? bu kadar zaman sızmadı fotoğrafı, bence bilerek sızdırdılar

4 şubat 2022 19:52

6. o anası yok mu o anasııı fkdhsuj

4 şubat 2022 20:07

7. Kimse farkına varamiyor sanirim ama bariz bisektomili ve ufak işlemler var. Nerden biliyorum? Eski yanaklarim gigi'nin eski hali gibiydi. Bisektomi yaptırdım yeni hali gibi yanaklarım var. Evet hala yanakliyiz ama ikimizde biliyoruz ki bu bisektomili halimiz.

4 şubat 2022 20:17

8. öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, bariz annesine çekmiş işte biraz yer çekimi diyelim. ama hala çok güzel

4 şubat 2022 23:29

9. Yer çekimi derken?

4 şubat 2022 23:34

10. Gigi hadidi o kadar da guzel bulmayan bi tek ben miyim? Yani tabi ki guzel bir kadin ama abartildigi kadar guzel gelmiyor bana. Bazi fotograflarinda cok siradan buluyorum hatta.

Bilemiyorum belki de sosyal medya guzellik algilarimi bozmustur. Her yer 10/10luk kadinlar var artik cunku.

Bu arada cocukluk fotosu kiyaslamasi bence dogru degil. Bellanin da cocuklugu cok guzel ornegin ama estetiksiz haliyle alakasi yok. Hala estetik yaptirmadigini iddia etmesine ise asiri guluyorum :d

4 şubat 2022 23:40