halbuki sınava girdim. iki gün önce mail attim geri dönüş sağlamadı ne yapabilirim? su an okuduğum sehirde olmadığım icin fakülteye de gidemiyorum.
cevaplar
hocanın asistanı varsa ona mail at.
bazen aynı isimde 3-4 kişi oluyor sınıfta, kontrol edilmemişse ya da sadece isme bakılmışsa yanlışlık olabiliyor.
24 haziran 2022 19:28
Asistani var mı bilmiyorum süslü :/ cok mutsuzum cunku cok calismistim
24 haziran 2022 19:32
A3 simdi tekrar yazdim. iki gündür hicbir sonuc alamadım, sürekli ağlıyorum 😿😿
24 haziran 2022 19:57
Hocaya ulaşamıyorsan öğrenci işlerine mail at ya da ara. Hocama ulaşamadım girdiğim sınava girmedi yazılmış yanlışlık olmuş vs de. Yoklama alınmıştır illa ki çıkar sınava girdiğin
24 haziran 2022 19:59
A3 zatenn hocamiz biraz catlak birisi 😿😿 Mail atarken bile korka korka atiyorum
A4 öğrenci islerine vs ulasamadim kafayi yicem sanirim 😿
24 haziran 2022 20:08
Duzeltmezse nereye şikayet edebilirim?
24 haziran 2022 20:12
Öğrenci işlerinin maili vardır. Bu devirde mailsiz kurum yoktur. Yoklama kağıdına imza attıysan kanıtlarsın merak etme düzelir illa ki
24 haziran 2022 20:19
öncelikle bu kadar ağlayıp kendinizi yıpratmayın yazık. bir asistan olarak söylüyorum böyle hataların çözülmemesi mümkün değil. sınava girdiyseniz, yoklamada imzanız varsa ve sınav kağıdına isminizi yazdıysanız sorun yok. muhtemelen not girişi yapılırken bir hata olmuştur, düzeltilir. haftasonu zaten okul kapalı olacağı için birine ulaşamazsınız, sakince hocanızdan dönüş bekleyin. cevap gelmezse pazartesi bölüm sekreterliğini arayarak durumunuzu anlatıp hocaya ulaşamadığınızı belirtin, onlar hocaya telefonla durumu iletebilirler. olay uzarsa dilekçe yazarak hakkınızı ararsınız ama gerek kalacağını sanmıyorum.
24 haziran 2022 20:22
Hepinize cookk tesekkur ederim cok çok iyisinizzz. İnsallah cozebilirim dediginiz gibi
24 haziran 2022 20:43
ay ne tatlısın kücüğüm benim, korkma bisi olmaz düzeltilir bir sey bu. Sonuç alınca bize de yaz