gizem onay'in ürünlerini kullanan var mi, memnun kaldiklariniz kalmadiklariniz neler oldu?

buhar banyoları, yağlar hepsi icin soruyorum.. yorumlara bakıyorum ama çok abartili yorumlar var emin olamıyorum.

1. Kullanmadım. Şişirme geliyor.

Öncelikle vajina kendi kendini temizleyen bir organ. Buhar banyosunun da regl ağrısını dindirdiğini hiç ama hiç sanmıyorum olsa olsa placebo etkisidir. Su ile yıkama yapmayın denen yere buhar banyosu da yapmam.

Yağ için hindistancevizi yağı kullanın diyordu zaten kendisi.

Ayrıca gizem onay bana samimiyetsiz geliyor; dmden mesaj atıyorsun kapı duvar, çok yoğun dm bakmıyorum diyor fakat storyde ne hikmetse devamlı dm paylaşıyor. Hiç inandırıcı bulmuyorum. Bir eğitiminde kanser olma ihtimali olabilen bir kişiden şüphelendik mail attım hani siz kişiyi hastaneye yönlendirin diye; geri dönüş yapmadılar. Başka tırt konularda eğitimle ilgili mail attılar falan.

Kadının sevgilisi dahil paylaştığı yazıların hepsinin alt metnini okuyabiliyorum hiç ama hiiiç samimi bulmuyorum; ki zaten bize ne sevgilinden. yazdıklarını söylediklerini, sadece eğitimleri ok. Bir kere alıp izlemek yeterli.

Silmiyorum story ve postları engelledim duruyor.

7 mayıs 2023 13:19

2. Daha öncede sorular soruldu, yazmıştım. Yine yazayım. Buhar banyoları çok eski yöntemlerden biri der hep. Ve evet öyleymiş, geçtiğimiz günlerde karşıma çıkmıştı. Ben buhar banyosuyla ciddi rahatlama yaşadım. Pıhtılar ne bileyim gecikmeler gibi.

Lalaluna'yı severek kullanıyoruz zaten.

Yumuşak yağından da memnunum kendi adıma.

7 mayıs 2023 14:49