gizem uzel nereli sizce ve güzel mi?

bana karadeniz ya sa doğulu gibi geldi nedense

1. trakyalı değil miydi?

25 ağustos 2024 02:13

2. edirneli diye biliyorum

25 ağustos 2024 02:14

3. Instagramda bana cok guzel gelmiyordu ama gercekte gordugumde cidden iki uç defa baktim, aurasi yuksek. Boyu da cok uzun oldugundan dikkat cekiyor bence.

25 ağustos 2024 02:16

4. Bir de ben gordugumde saclari da kizildi, cok hosuma gitmisti.

25 ağustos 2024 02:16

7. yüzünü ben beğenmiyorum ama fiziği tabi güzel

25 ağustos 2024 09:43

8. Yüzünü hiç beğenmiyorum boyu da bana fazla uzun geliyor totalde beğenmiyorum

25 ağustos 2024 09:55

9. Yuzu yuvarlak kisilerin kivircik sacli ise kahkul birakmamasi gerekiyor bence. Hatta genel olarak hicbir kivircik sacta kahkul guzel durmuyor. O yuzden saclarini onunden cektiginde daha guzel.

Yuzu tek tek bakinca baya tatli ama butununde bana cok guzel gelmiyor. Boyu posu cok iyi ama dogru kiyafetleri giymedigi icin bazen cok iri gorunuyor. Giyim zevkini ise begenmiyorum.

Disarida gorsem benim de dikkatimi cekebilir, instagramda biraz daha mercek altinda inceliyoruz her gun gorunce eksiler de dikkat cekiyor.

Karakteri ise tatli biri bence o yuzden cok negatif yazmak istemedim aslinda hakkinda.

25 ağustos 2024 10:52

10. gizem'in kıvırcık saçlarını çok sevdiğini biliyorum ama bu kadar yuvarlak yüzlü + büyük yüz hatları olan kadınlara böyle kocaman bukleli dev saçları yakıştıramıyorum ben. gözler kocaman, burun ağız kocaman, saçlar kocaman, boy kocaman, her şeyi çok çok gözüküyor :( bi de instagramda bir curly hair influencer modası var, tüm kıvırcık kadınlar "buklelerimizi embrace ediyoruz" diye sırf kıvırcık saç üzerinden bin tane içerik üretiyorlar.  üzgünüm ama kıvırcık saç çok çok az insana yakışıyor ya.  kıvırcık saçta hep bir dağınık görüntü var ve bence kıvırcık saç şık giyimi taşıyabilen bir şey değil.

seneler sonra profiline girdim baktım 12 mart tarihli bir reelsi var. oradaki kırık fönlü saçları kendisine çok daha fazla yakışıyor bence. oradaki haliyle baha hoş bir kadın. dev kıvırcık saçlarıyla ise hiç beğenemiyorum.

25 ağustos 2024 10:52