1. işte kendin kesinlikle soymamalıydın.. bu glikolik asit veya bu tarz soyucu başka maddeler kullanırken uygulanmaması gereken en önemli şeylerden.. ufak bir leke bırakabilir malesef bol bol güneş kremini sür 2-3 saatte bir hiç aksatma..
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
glikolik asit
Merhaba kizlar %10luk glikolik asit kullaniyordum daha once bununla ilgili soru sordum burnum soyuluyordu. Urunu kullanmayi biraktim ama hala hala soyuluyo. Kuşburnu yagi surdm bepanten surdum orayi neme doyuracak herseyi yaptim bana misin demiyo. Hatta artik kendim soymaya basladim biraz bu sefer de o bolgede kat kat deri kendini tamamlamaya calisti ve leke gibi duruyor. Soyulacak gibi duruyor gerci burnumu haraket ettirdigimde o bolge kat kat oluyor deri atacak gibi yine. Ama yinede tereddut oldum leke olamaz dimi? Zaten hergun 50 faktor surdum ozellikle burun bolgemde surekli tekrarladim disaridayken. Gri gri duruyor leke gibi degil de kac gundur de gecmedi. Boyle bir sey yasayan var mi acaba? Not: o koyuluğu tam anlatamadim ornek vereyim. Mesela atiyorum dudaginiz soyuldu bi de ustune siz soydunuz o bolge kendi kendini tedavi etmeye calisirken koyu bir renk olur ya kat kat deri birikir. Oyle.
| cilt alt tonu: | warm |
| saç tipi: | normal |
| cilt tipi: | karma |
| saç kalınlığı: | ince telli |
- şikayet et
3. Bolca nemlendirmeyi unutmayın.
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | sarı |