gratis %50 indirimde aldığım ürünü değiştirmiyor?

birisi roll on diğeri kaş jeli.  değişim yapmıyoruz ürünleri iade alıyoruz şu an ki ücret neyse o şekilde alıcaksınız diye tüm tüketici haklarını çiğniyorlar. gratise instagramdan yazıyorum bize destekten yazın diyor iki saat detaylıca yazmayım diye aradım telefona çıkan yok. nasıl bu kadar kuralsız olunuyor anlamış değilim. bu durumu yaşayıp çözen var mı acaba?

1. e herhalde ?? yok bide indirimli aldığınız ürünü normal fiyattan iadesini yapsınlar. dediğiniz aynı saçmalıkta

3 kasım 2022 09:31

2. Süslü mesela ben çok tercih edilen rujun en tercih edilen rengini almak istiyorum diyelim e tabi bir bakıyorum bitmiş o renk. Sonra elimi atıyorum rastgele bir renk alıyorum nasılsa indirim bittikten sonra değiştiririm istediğim rengiyle diyorum. Olabilir mi bu sizce ?

Siz böyle yapıyorsunuz diye yazmadım bu arada böyle yapılmaması için indirimde alınan ürünler fiyat farkıyla değiştirilir. Siz indirim dönemi bitmeden değiştirmek isteseydiniz tabi ki böyle bir problem yasamayacaktiniz.

3 kasım 2022 09:52

3. Ben indirimli ürün alıp o dakika olmayan ürünle değiştirme derdinde değilim. Çünkü aldığımda 2 renkte vardı. Dark brown 199 diye yazılı şeyin koyu olacağını düşünüp almadım ama evdeki aldığım ve kaş rengime uyan şeyde 199muş satış danışmanına sorduğumda siz bunu alın deyip itelemişti rengi hatırlamadığım için bildiğiniz hasta bebek kakası rengindeymiş. Diğeri rollon annem almış  kokusundan hoşlanmıyormuş.

4 kasım 2022 03:35

4. A2,afedersin ama cahil misin? İade etmek isteyen kim? Satış danışmanın bu rengi kullanıyorsunuzdur kesin alın sorun olmaz dediği rengi "değiştirmek" istedim. Değişim yok! Biz ürünü iade alıyoruz. Şu an ki fiyatından satıyoruz diyor! Değişim yok anladın mı? Değiştirmiyorlar! Ürünü açmadıysan elbette değişim söz konusu. Valla saçma olan sizsiniz! Daha yazdığım şeyi okumayıp bir de sanki ben dolandırmaya çalışıyormuşum gibi zırvalamışsın.

4 kasım 2022 03:38

5. A3,süslü değiştirmediler. Ertesi gün farkı bir şube önünden geçtim. Şu an indirim yeni başladı pazartesi günü gelip değişim yapabilirsiniz. Bu 3 gün içinde değişim yapamıyoruz dediler. Ben çok uzun zamandır alışveriş yapmıyorum gratisten. Bu arada maalesef sizin söz ettiğiniz mevzu ben de söz konusu değil. Aldığım ürün çok satılıp biten bir şey değil. Bunu şu sebeple söylüyorum ertesi gün cadde mağazasına gittiğimde bile renk vardı. Hiç bittiğine denk gelmedim desem abartmıyorumdur:)

4 kasım 2022 03:45

6. bende sana diyorum ki herhalde değiştirmeyecek. bir ürünü indirimli alıp indirimsiz fiyattan iade etmek kadar saçma istediğin şey demek istedim. anlamamana şaşmamalı

9 kasım 2022 16:47