gratis parfümler orjinal mi ??

merhaba, geçenlerde gratis indirimden 2 tane parfüm aldım. kargo geldi kodları doğru fakat şikayet var sayfasında gratisin çok fazla sahte parfüm sattığına dair şikayetler var. bende tedirgin olup jelatini açmadım. böyle bir durum yaşayan var mı acaba

1. Daha önce de bi soruya yazmıştım ben yaşamadım ama o kilitli dolabın önüne geldiğimde o şişelerin içindeki sıvının rengi, sprayerlar, kutular ve ekstra düşük fiyat beni tedirgin ediyor açıkçası. Bu yüzden orijinal parfüm alacaksam muhteşem 3lüden vazgeçmiyorum (gizlinot: Boyner, sevil, sephora)

21 eylül 2021 22:58

2. evet doğru aklımı karıştıran şey zaten 1200tl olan parfümü 550'ye almış olmam diğer mağazalarda bu kadar pahalıyken bu uygunluk beni tedirgin etti

21 eylül 2021 23:03

3. Bence direkt iade et. Aldığın parfüm ne bilmiyorum ama boynerde sephorada olması gerektiği gibi güzel indirimler oluyor 550 lira da az para değil

21 eylül 2021 23:06

4. reformulasyonlar yüzünden son zamanlarda designer parfümlerin performansı giderek zaten düşüyor. boyner, sephora'dan vs. farklı olduğunu görmedim watsons ve gratis'lerden aldığım parfümlerin. gratis, watsons'da sıkılan designer parfümleri fragrantica'da filan ararsanız zaten orada da büyük indirim fırsatıyla bulunabilen ürünler olduğunu görürsünüz yorumlarda. açıkcası bu tarz ucuza bulunabilen parfümlerde özellikle son zamanlarda amerika'da avrupa'da yapılan indirimler kadar dahi indirim yapılmadığını düşünüyorum artık. isteseler bundan bile daha ucuza satabilirler bazı parfümleri. bazı markaları indirimle bulabilmek evrensel aslında yani.

21 eylül 2021 23:10

5. Anon 2 bunlar bittikçe o üçlüden aldığım imza kokularım. al canım münasip bir yerlerine (link: https://www.hizliresim.com/sd3ja1x Sıkarsın)

Şikayetvarda insanlara yolladıkları rezil şişeleri berbat ambalajları gördüğüm için bana güven vermiyo ve almıyorum. Guru olmakla alakası yok. Güven vermiyor. Neden zoruna gitti anlamadım? Sen çok istiyorsan al mala bak ya :D

21 eylül 2021 23:19

6. Soru sahibi işin uzmanı olarak yardımcı olayım. Güvenmemekte haklısınız çünkü. Bana ürünün adını söyler misiniz? Size ana tedarikçisini söyleyeyim. Onun dışındaki tedarikçiler daha hafif formülasyona sahip olur çünkü. Çakmanın bir kalitelisi gibi düşünün.

21 eylül 2021 23:42

7. teşekkürler cevaplar için. Anon.3 çook sevinirim birisi Chloe Nomade edp diğeri Burberry Body edp

21 eylül 2021 23:53

8. Hadi be deli, her sorunun altında kaşınıp kaşınıp ağlamayın sonra tokat manyağı yaparım seni yürü git başka yerde pirelerini dök

22 eylül 2021 00:07

9. Kusura bakma ss yine kendini bilmez anonlardan biri sorunu mahvetti. Takipteyim ben de orijinallik konusunda bilgilendirecek süslü için

22 eylül 2021 00:09

10. Burberry'de te-ha kozmetik yazmalı.

Chloé'de ise mm kozmetik.

Zümrüt,mavi kozmetik falan yazıyorsa düşük kaliteli olanıdır.

22 eylül 2021 03:16