gratis ve watsonstan alabileceğim kaliteli saçı yumuşak yapan şampuan öneris acil?

saçlarım kabarık ve sert, teşekkürlerrr

1. Urban care'ın ylang ylang serisi var bayıldım.Urbanın saç ürünlerni genelde beğeniyorum ama art arda kullanmıyorum en fazla 2 kere kullanıyorum çok sık kullanınca etkisi gidiyor bence

9 haziran 2022 18:22

2. süslü watsons'ta satılan dr. organic'in aloe veralı şampuanından kullanıp memnun kalmıştım. şu an o yok satışta, dr. organic hindistancevizlisi var, onu da bir yakınıma almıştık, ben sadece denemek amaçlı bir kez kullanmıştım ondan, fena değildi. şu an elimde şampuanım olmasa mesela ondan alabilirdim. (silikonsuz bir şampuan)

siveno'nun 7'li fitoterapi doğal şampuanı var, ben sevdim. içeriği de çok iyi. fakat altını çizeyim: yıkama esnasında saçı sertleştiriyor gibi geliyor, sebebi muhtemelen içinde saç tellerindeki yüzey direncini azaltacak maddeler olmadıgı için formülasyonunda, silikon da yok zaten içinde. yıkama sonrası zaten hangi şampuan olursa olsun saç kremi kullanıyorum. banyodan çıkıp saçınız kuruduktan sonra taradıgınızda ise yumuşacık oluyor, o duştaki sertleşmiş his kalmıyor. bende böyle oldu en azından.

silikon saç yüzeyini kaplayıp saçı daha kaygan hale getirdiği için silikonlu şampuan da tercih edebilirsiniz eğer silikonlu şampuana uzak değilseniz. ben tercih etmiyorum ama zaten çoğu kremde/durulanmayan saç ürünlerinde vs silikon zaten var.

watsons'ın 500 gr'lık saç kreminden almıştım, ben öyle aman aman bir etki görmedim ama seveni de çok. elseve'in dream long serisinin saç kremini daha çok sevdim mesela.

10 haziran 2022 04:17