gratise romand markasinin gelmesi?

standlari gordunuz mu susluler… baya baya geliyor. benim en en sevdigim markalardan biri ozellikle parlak lip tintleri harika. hem doku, hem durus hem de baska markalarda asla olmayan ara tonlarin calisilmasiyla kalbimi calan bir marka cidden. ama anlamadigim sey yilda 1-2 kez %75 indirim yapan bir firmanin nasil o fiyatlara romand urunleri satabilecegi… bana kaldi cunku dusunmesi ahahsh

1. Standı toplayıp depoya saklayarak :d

11 aralık 2024 20:18

2. Shsjsjsjssjsj kahkaha attim suslu

11 aralık 2024 20:37

3. Hiç bilmiyorum fiyatları nasıl? Ürünleri güzel mi?

11 aralık 2024 20:39

4. A3 suslu urunler harika zaten korede en cok satan markalardan. Ben paletlerine ve tintlerine asigim gercekten o kadar kaliteli o kadar guzeller ki peri gibi yapiyorlar insani

11 aralık 2024 20:53

5. İlk indiriminde deneyeyim süslü teşekkürler 🙏

11 aralık 2024 21:09

6. Nihayet iyi bir marka getirmeyi başarıyorlar demek. Beaulis, lykd derken baygınlık gelmişti

11 aralık 2024 21:32

7. İlk defa senden duydum süslü. Kesin indirim olmaz o zaman bu kadar iyiyse

11 aralık 2024 21:40

8. Markayı bilmiyorum tek bildiğim Kore markası missha ondan iyi mi süslü ? Eğer pahaliysa dediğin gibi the balm gibi olur fiyatlar 1000 TL bandında olur yıl boyu %50 de olur arada %70-75 e girer

11 aralık 2024 21:55

9. hangi şubeler

11 aralık 2024 22:08

10. Suslulerim benim bir arkadasim calistigi sirketteki koreli bir cocukla evlenip koreye yerlesti. Korede o kadar iyi ve iddiali markalar varmis ki Missha icin korenin beaulisi lykdi falan diyor. Maksimum golden rose ayarinda oldugunu soyledi. Genelde zaten genc kizlara hitap eden bir markaymis. Hele peripera markasindan hic bahsetmiyorum bile... ya da pure beauty icin mesela berbat kimse almiyor falan diyordu. Romand cok daha ust segmentte ve daha kaliteli bir marka diyor ama. Ben de markayi gecen yil kesfettim ama romand urunlerini misshadan cok daha fazla begeniyorum ne yalan soyleyeyim... o yuzden sasirdim gratise gelmesine zaten. The balmdan az daha yuksek ayarda olur fiyatlari diye tahmin ediyorum ama %60-%75 indirim zamanlari ne yapacaklar onu cok merak ettim cidden dogrusu

Hangi subeler bilmiyorum suslu maalesef

11 aralık 2024 22:19