gripte koku kaybı kaç gün sürüyor süslüler?

5 gündür gribim, 2 gündür de koku duyum tamamen gitti :( hiçbir şeyin kokusunu alamıyorum çok sinir bozucu. covid miyim acaba demiştim ama doktora gittim grip dedi. sizin grip olduğunuzda koku duyunuz gidiyor mu kaç günde eski haline dönüyor? 🥲

1. Ağır griplerde koku duyusu gidiyor demişti doktorum. Yeniden gelmesi uzun süre alıyor benim duyduğum kadarıyla. KBB ye git mutlaka

12 ocak 2023 12:31

2. Valla baya ağır geçiriyorum 5 gün oldu yatak döşek yatıyorum nefes alamıyorum resmen ya :( ay güç bulursam gideyim o zaman

12 ocak 2023 12:33

3. influenza testi yaptı o pozitif çıktı süslüm. Of koku alamamak ne kadar kötü bir şeymiş :(

12 ocak 2023 13:11

4. Ben farenjit olsam koku gider mesela direkt. Uzun zamandır udi hindi yağı kullanıyorum. Burnuma damlatıyorum ya da yutuyorum. Ses kaybımı, yoğun enfeksiyonu gideriyor.

12 ocak 2023 13:58

5. Bende de gitti çünkü burun spreyi kullandım hatta soru açacaktım

12 ocak 2023 14:02

6. Süslü doktor bana da burun spreyi verdi nasovine ismi. Koku kaybı yaşayınca hastaneyi arayıp doktora ulaştım hiçbir şekilde spreyden değil zaten bu ilacın öyle bir yan etkisi yok, seninki tamamen gripten üst solunum yolu enfeksiyonundan dedi. Hatta üstüne aldığım eczaneyi aradım ona da teyit ettirdim hiçbir sprey 5 günden uzun kullanılmadığı sürece koku kaybı yapmaz dedi. Seninkinin ismi ne?

12 ocak 2023 14:06

7. Ss benim kullandığım sprey illiadin. Gece kullandım kahvaltıda koku %90 yoktu şimdi öğle yemeği hazırlıyorum biberin, salçanın kokusu bile buram buram geliyor haha. Ben spreye bağlıyorum. Seninkinin de içeriğine baktım benzer ilaçlar

12 ocak 2023 14:21

8. Doktor imkansız dedi ama bilmiyorum süslüm belki de öyledir. Zaten 3 gündür kullanıyordum spreyi bir daha kullanmayacağım inşallah bir an önce düzelir

12 ocak 2023 14:41

9. 1 ay koku alamadım. 2 ayda sesim anca düzeldi. Domuz gribi olmuştum. Normal süslü. Bu dönem herkes böyle.

12 ocak 2023 17:21

10. Ses zaten berbat durumda konuşmak bile istemiyorum ahahah. Ay herkese geçmiş olsun gerçekten herkes hasta

12 ocak 2023 18:50