gtx 1050 ti ile gtx 1060 ti çok fark eder mi?

merhaba süslüler. laptop almak istiyorum, dell 7577 düşünüyorum. ekran kartında bu ikisi arasında yaklaşık 2.000 tl fark ediyor. bu farka değer mi? not: oyun ve tasarım için kullanacağım.

1. ne oynuyosunuz ne tasarlıyosunuz

1 kasım 2018 18:43

2. Değmez bence

1 kasım 2018 18:44

3. @1 süslü şu an bir şey oynamıyorum ama bilgisayarı alınca illa ki oynayacağım, oyunlarla ilgili şu an pek bilgim yok maalesef. Tasarım olarak da endüstri ürünleri tasarımı okuyorum, ona göre tasarımlar yapacağım - mobilya, otomobil vs. Autocad gibi programlar indireceğim yani. Aslında hocalarımız macbook kullanıyor ama crack sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum

1 kasım 2018 18:46

4. @4 süslü baktığım bilgisayarın 16gb ddr4 rami var + 128 gb ssd ve 1 tb harddisk. Açıkçası bilgisayar çok anladığım bir eşy değil ama sizce bu yeterli gelmez mi? Siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?

1 kasım 2018 18:55

5. @2 teşekkürler yorumunuz için

1 kasım 2018 18:55

6. Suslu alabiliyosan 1060ti al. 1080ti cikti zaten. ben birkac ay once 1050ti aldim cok memnunum ben de tasarim icinama seni zorlamayacaksa 1060ti diyorum. Monster abra serisinden kullaniyorum.

2 kasım 2018 00:07

7. (yazar: suslugrafiker) süslü abra serisine ben de baktım, abra a7 idi sanırım hatta baktığım model. Ama monsterla ilgili çok fazla olumsuz şey okuduğum için pek emin olamadım

2 kasım 2018 08:11

8. (yazar: krep) çok teşekkür ederim süslücüm. Bilgisayar fiyatları uçmuş gitmiş gerçekten, alabildiğimin en iyisini almaya çalışacağım ama 6.500den yukarı vermek istemiyorum, 2000 tl ye gerçekten değer bir fark olsaydı belki düşünürdüm. Kafam karıştı açıkçası 😅

2 kasım 2018 08:13

9. Monsterdan cok memnunum ben, gayet tasarim programlari kullaniyorum ama oyun bazinda memnun olmayan vardir belki. Oyun performansiyla alakali hicbir bilgim yok, ilk aldigimda erkek kardesim heves etti oyun yukledi biraz oynadi sildik. Alabiliyo4saniz 1060ti alin ama alamiyorsaniz 1050ti de is goruyor

2 kasım 2018 09:59

10. Monsterlar guvenilirdir neden olumsuz seylerle karsilasmissiniz bilmiyorum, aklinizda bulunsun

2 kasım 2018 12:16