gunes venus kavusumu? farkli burçlarda?

merhaba gunes basak burcu venus terazi burcu ikisi de yedinci evde ama gunesin derecesi 29 venusun 07 kavusum dedigimiz sey gezegenlerin ayni evde olmasi mi ayni burcta olmasi mi. anlayamadim. bir de venusun evinde 7/8 yaziyor. hangisini baz almaliyim teşekkürler

1. Offf sen vaktini fizik ogrenmekle harca o zaman. Insanlarin ilgi alanlarina mudahale etmekle harcadigin zamani da bir dusun. O zamanlarda neler yapabilirim diye.

4 temmuz 2019 10:59

2. Haritayı atar mısınız görerek daha sağlıklı yorum yaparım. Kavuşumlar 8 dereceye kadar geçerli zaten sizinki de sınırda. Burç farklı bu etkiyi hafifletebilir. Yanık venüs etkilerini hissediyor musunuz?

4 temmuz 2019 11:19

3. Kesin bi ya. Herkesin sizinle aynı ilgi alanları mı olmak zorunda ? Ne oldu  çok mu zeki oldunuz böyle abuk subuk cevaplar verince? Astrolojiyi saçma buluyor, voov aman allahım zekaya bak. Üstat harcanma burada, nasaya falan git.

4 temmuz 2019 11:35

4. (link: https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&; Link)

4 temmuz 2019 11:35

5. Anonim 5 link paylastim. Bir bakarsanız sevinirim ❤

Yanik venus etkisi nedir bilmiyorum ama hayirli bi seye benzemiyor (: bence de oyle denmesin.

4 temmuz 2019 11:37

6. Anonim 4, astrolojiye inandığımı söyledim mi ? Sadece insanların farklı ilgi alanlarına saygı duyun dedim. Buluş yapacaktın da bu insanlar mı alıkoydu seni ? Gayet okuyan araştıran bi insanım, üslubundan bile cahillik akıyor.

4 temmuz 2019 11:45

7. Ya neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz akademik bir sayfada paylasmiyorum sorumu. Merak ettim ilgilenen varsa yardimci olmasi icin sordum. Istersem astrolojiye inanirim istersem ucan spagetti canavarina. Ne zararim var su an size anlayamiyorum. Hayir bu kadar bos buldugunuz bir ugrassa takip etmeyin yorum yapmayin vaktinizi harcamayin bu baslik altinda. Siz simdi bizi azarladiniz ve ugrastigimiz seyleri faydasiz nitelendirdiginiz icin ibret alip aydinlanma falan mi yasayacagiz. Birakin bu kibirli tavirlari.

4 temmuz 2019 11:53

8. Hadsiz misin sen yahu. Neyin ilgi alani olup olmadigina sen mi karar veriyorsun. Binlerce yildir insanlarin ugrastigi bir sey bu. Ilgi alani degilmis bak sen. Ilgileniyorum benim gibi yüzbinlerce kisi de ilgileniyor. Bos yapma artik.

4 temmuz 2019 11:57

9. Anonim 3 horoskobunu atar mısın bi tatlım bir şey deneyeceğim