gusül abdesti alan süslüler her sevişmeden sonra oje olayını nasıl hallediyorsunuz?

sür sil çok zor oluyor. ojesiz gezmeyi de hiç sevmiyorum. teşekkürler cevaplarınız için

1. Süslüm pek çok din alimi ojenin gusule mani olmadığı konusunda hemfikir. Ancak diyanet fetva kurulu mani diyor. Benim dini inancıma göre gusulume engel görmediğim için ben ojeyle beraber alıyorum. Silmiyorum.

31 mayıs 2018 18:43

2. +1 oje gusul ve abdeste engel değil.

31 mayıs 2018 19:31

3. oje gusüle engeldir. eğer en ufak bir şüphe bile var ise ki bu gibi hassas konularda tereddüte düşmektense yapmamak(gizlinot: oje ile abdest almamak ) en iyisi diye düşünüyorum.

çıkartıp gusül almanız daha doğru olacaktır süslüm.

31 mayıs 2018 23:51

4. Bu itibarla, abdest veya gusül alacak kimsenin, yıkanması gereken organlarında, suyun altına ulaşmasına engel olacak bir tabaka bulunmamalıdır. Oje ve ruj gibi vücut üzerinde tabaka oluşturup suyun bedene ulaşmasına mani olan maddeler abdest ve gusle engel olur. Bunların abdest veya gusülden önce giderilmesi gerekir.

en basıt google aramasinda çıkan ilk demeç.

şu geçiren hava geçiren oje olayi çok saçma eğer gerçekten böyle bir durum var ise o ojede tırnakta 1 sn durmamasi lazım mantıken.

aynı şekilde likit Mat ruj da gusül/abdeste engel, yukarıdaki yazıya istinaden.

31 mayıs 2018 23:54

5. Sürekli Kırmızı Veya tonları oje süren biri olarak konuşuyorum Regl olduktan sonra alınan abdest icin de gecerli bu .ay renk geldi ay gelecek ah bitti ah bitecek deli oluyorum.

1 haziran 2018 19:13