hürriyet emlakta ilan verdim gelen mesajlar?

ankara’da/çankaya’da yaşıyoruz. ilan verdikten sonra zahra mahmod adlı biri email adresi yazmış bana ulaşın diye hürriyet emlak’ın mesajlaşma sistemi olmasına rağmen. sonra bugünde ingilizce içerikli email gelmiş. yeni dolandırma sistemi bu mu çok merak ettim cevap vermiyorum ama benzer durumu yaşamış olanlar var mı diye sormak istedim. bu arada semtimizde her yere yakın yabancılarda tercih ediyor ama email ne alaka yani burada yaşıyorsa tr hattı vardır

1. Benzer bir soru daha gördüm ben burada. Saçma geldi ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

6 ağustos 2020 14:58

2. İnanılmaz garip,zahra mahmod adlı kişi bir de çeviri yapmış galiba merhaba sevgilim yazmış. Babamın adı yazılıydı sinir oldum adımı soyadımı farklı bir sekılde yaptım. Artık ne günlere kaldık ya ne oluyor anlayamıyoruz bile

6 ağustos 2020 15:16

3. Engelleseydin bence. Güven vermiyor bu davranışları.

6 ağustos 2020 16:08

4. muhtemelen sana müşteri getireyim bana pay ver demek içim e mail edresini attı. genelde o tarz sitelerde bunlar yasak oluyor bu yüzden iletişim bilgisi istiyorlar.

6 ağustos 2020 16:20

5. King1 ,hiçbir şey yapmadım. Bugün ikinci mesaj gelince bölüyoruz dedim kendi kendime. Asla cevap atmam ama onlar beni dolandıracakken ben onları mı dolandırsam acaba 😂

6 ağustos 2020 17:17

6. Anonim3,şoktayım :)) bir emlak dolandırıcıları eksikti ya

6 ağustos 2020 17:17

7. Anonim4,delirmişler gerçekten ya.. hürriyete bildirsem yeni üyelik açıp yine devam ederler kesin.

6 ağustos 2020 17:18