hacettepe beytepe kız yurdu kyk yurduyla aynı mi yoksa hem hacettepe'nin kendi yurdu hem de kyk yurdu mu var?
eğer ayriysa fiyatı ne kadar?güzel mi sizce? girmek için başvurup kabul mu edilmek gerekiyor?
cevaplar
beytepe kız yurdunun fiyatı 330 olması lazım.
kyk 285. hacettepe barınma diye yazın internete basvuru zamanında basvurun beytepe yurduna kyk isterseniz kyk zamanında basvurun
31 temmuz 2019 13:26
Teşekkür ederim süslü ben kyk ile hacettepe aynı diye düşündüm.330 iyiymiş aslında ama KYK çıkmayacak birine bu da mı çıkmaz yoksa daha mı kolay olur?
Bir de internette bilgisi yok ama fotoğraflarda gördüm 2 kişilik bir de 4 kişilik ranzalı oda vardı.dediginiz fiyat kaç kişilik için?
Eğer kaldiysaniz memnun muydunuz?
31 temmuz 2019 13:38
İkisi ayrı. İkisinde de başvuru yapıp kabul beklemek gerekiyor. Hacettepe yurdunda 6 sene kaldım, 4 kişilik odalar. Odalarda tuvalet banyo yok katlarda var. Her katta 8 oda. Şöyle söyliyim 32 kişi için 4 tuvalet 3 duşakabin var. Her gün temizleniyor ama temizlikçi ablalar pek temiz değildi açıkcası. Mesela mescit vardı orayı sözde temizlemek için ayakkabılarıyla giriyorlardı. Güncel Fiyatı bilmiyorum ama kykdan fazladır. Bu arada kyk yurdu nizamiye yolunun ortasında, yürünebilir ama bölümlere genellikle otostop ile gidiliyor. Ama beytepenin yurdu kampüsün daha içinde. Yurt giriş saatlerine bakın derim. Sanırım kyknın daha erken. Bizimki gece ikiydi son giriş. Kyk yurdunda başka okullardan da öğrenci oluyor, beytepe yurdunda sadece hacettepeliler var. Son olarak yemek ve market ihtiyacı için beytepe yurdu daha avantajlı diye düşünüyorum.
31 temmuz 2019 13:39
başvurup kabul edilmek gerekiyor ama özellikle hacettepe'nin yurduna girmek biraz zor, fazla torpil dönüyor.
kyk'nın binası yeni, yemeği var. kız yurdu eski bina, yemek yurtta yok ama kyk'nın anlamsız kısıtlamaları yok, giriş çıkış saati problemi yok ve yeri kampüste daha iyi. kyk'dan fakültelere yürümek kışın ve ders sabahlarında çok zor yine otostop, ring uğraşmanız gerekiyor.
ikisinin de kendine göre eksi ve artıları var ama bence okulun yurdunda da deneyin şansınızı.
31 temmuz 2019 13:39
arkadas beytepe yurdunu acıklamıs ben de kykda kalıyorum. bu yıl eve cıkacaktım ama malesef insan bulamadım. kykda yemeğe para vermezsiniz ama giris konusu sıkıntılı saat 11. okula ulaşım için de otostop çekmeniz gerekir. odalar 4 kisilik ve cok temiz her gün temizleniyor. kalacaksanız insallah yanınızdaki insanlar iyi olur ben en son kafayı yiyordum.
31 temmuz 2019 13:41
(yazar: Usagi hancock) çok teşekkür edrim süslü uzun uzun bilgi vermişsin.
Tuvalet banyo ve temizlik olayı baya kötüymüş süslü :/
Yine de banyolar çok pis oluyor muydu?
4 kişilikler ranzalı mı? fotoğrafta oyle gördüm de belki değişmiştir.
Kullanabileceğim bir mutfağı var mı?
Bir de KYK çıkmayacak birine burası da mı çıkmaz yoksa çıkma ihtimali daha mı yüksek?
31 temmuz 2019 13:42
kesinlikle, neresi olursa olsun en önemli şey oda arkadaşları. özel yurt bile olsa böyle
31 temmuz 2019 13:42
Torpil işleri dönüyor açıkçası. Yurtta mutlaka boş oda oluyor ama yerimiz yok diyorlar. Erasmus vs giden öğrencilerin haklarını tutuyorlar sözde. Yurt zor çıkıyor. Kabul edilmezseniz aklınızda olsun dönem ortasında kabul daha kolay oluyor.
31 temmuz 2019 13:43
Kyk ulasim sıkıntısı ve kisitlama açısından kötüymüş.