haftada kaç gün kardiyo antrenman yapıyorsunuz ?

biliyorum kişiye göre değişir 79 kilo biri için hafta da 2 gün yapması yeterli gelir mi ağırlık antrenmanı ile beraber?

1. Kac dakika yapiyorsunuz? 3 veya 4e cikarsaniz tadindan yenmez hemen sonuc alirsiniz

21 şubat 2021 23:05

2. Maalesef işsiz olduğum için haftada 6 gün yapıyorum...

21 şubat 2021 23:11

3. Aktif çalışıyorum işten gelince takatim kalmıyor onun için hafta da 2 kez yapabiliyorum ama artırmaya çalışacağım. 30 dk kardiyo + 1 gün kol diğer gün bacak çalışıyorum onlarda 10 ar dakika oluyor ama bacaklar tutmuyor ara vermiştim biraz hamlamışım.

Benim ezelden beri büyük ve kurtulmak istiyorum artikkkk. (gizlinot: :(()

21 şubat 2021 23:12

4. Kaslarinizda mikro yirtiklar olur spor sonrasi. Bunlarin iyilesmesi icin vucudunuza zaman tanimalisiniz haftada 6 gun cardio cok fazla. Ben haftada 4 ya da 5 kere 30 day shred yaparak cok guzel sekle girdim. Yalnizca 30 dklik bir program. Fikir olur umarim size

21 şubat 2021 23:15

5. Ben de haftada 5 gün olmak üzere 30-40 dk lık program yapıyorum. 4 haftadır düzenli yapıyorum tartıda fark var mı bilmiyorum bu hafta adet olduğum için tartılmadım ana yine de spora devam ettim. Evdekiler zayıfladığımı söylüyorlar 76 kiloyum bu arada

21 şubat 2021 23:18

6. Teşekkürler süslüm ama şu sıralar paikolojik olarak iyi olmadığım için ve spor esnasında salgılanan hormonlar bana iyi geldiği için yapmak zorunda hissediyorum. Evet 6 gün fazla ama yapmayınca da her gece ağlıyorum.

21 şubat 2021 23:20

7. Ben 6 gün dayanamam gerçekten süslü dikkat edin kendinize zorlamayın o kadar.

21 şubat 2021 23:22

8. Haftada 5 gün yapan süslü sizde dikkat edin,bende 3 'e çıkarmaya çalışayım

21 şubat 2021 23:23

9. ss kilo fazlalığınız var bu nedenle zaten haftada 2 başlangıç için iyi bence. bir süre sonra haftada 2 ile zorlanmadığınızı hatta yetmediğini görüp otomatik olarak arttıracaksınız zaten o yüzden hemen haftada 3 diye bence kendinizi zorlamayın

21 şubat 2021 23:55

10. Anon6 teşekkür ederim 65 lere inmem gerekiyormuş uzun bir yolum var haftada 2 yeter dediniz ya sevindim şuan o zaman biraz daha alışana kadar böyle devam edebilirim aslında

22 şubat 2021 00:01