hala numaramı istemeyen flört sorunsalı?

1 hafta oldu bugün ve bir kez date e çıktık perşembe günü. date de güzeldi konuşmalar da iyi. instadan yazışıyoruz hala. numaramı istemesi için erken mi geç mi ya? ya da ben istemeli miyim? veya konuyu nasıl oraya getirebilirim?

1. geç baya. çok etkilenmemiş ve muhtemelen başkalarıyla da konuşuyor.

9 şubat 00:29

2. Buluştuktan sonra istemesi gerekirdi

9 şubat 00:30

3. bunu ona sormalı mıyım peki? napıcam yani nasıl devam edicek? her şey şu an iyiyken bu yüzden konuşmayı mı kesmeliyim napmalıyım :(

9 şubat 00:39

4. Baya geç. Date e çıkmadan önce istemesi gerekirdi hatta. Nerdesin geldin mi demek için instagramdan mı yazdı yani. Bu tip erkekler kolayca başından atmak için numara alışverişi yapmıyorsa noliim.

9 şubat 00:48

5. tamam da ne yapmalıyım işte. bu numaramı istememe konusu dışında bir eksi vs yok ki. ben mi sorcam konuyu oraya mı çekicem napcam offff :((((((((((((

9 şubat 00:52

6. sal işte abla çok bir şey bekleme normal şekilde konuşursun. ikinci buluşmayı planlamıyorsa zaten unut.

9 şubat 00:54

7. Çok beğendiysen artık whatsapptan konuşsak ya falan yaz. Ben numaramı istemeyen birisine bunu sormam ama sen bilirsin, olayın içindeki sensin.

9 şubat 00:56

8. İyi de burada düşünmen gereken telefon numarası alma konusunu nasıl gündeme getiririm olmamalı. Kimin yanına gidiyor da senden msj ya da çağrı gelsin istemiyor? İnstada bunu engellersin ama direkt numara olunca zor. İlla alcam bu ihtimaller aklıma gelmiyor diyorsan da direkt söyle

9 şubat 01:01

9. ben bir bok yedim ve konuyu açtım. bu salak da ilk başta yok eğer olmazsa diye istemedim dedi sonra yok bir sonraki buluşmada isticektim aslında dedi sonradan aslında istemeyi unuttum numaranı verir misin dedi ben de hayir dedim. sonra 2-3 kez daha istedi. samimi değilsin dedim vermedim. madem böyle olacak ben de bundan sonra sana ona göre davranırım dedim bu konu kapandı

9 şubat 16:11

10. şimdi hepiniz bana salaksın sal bunu diyeceksiniz ama biraz da inada bindirdim. kapımda kul köle ettirmek gibi bir gaye edindim kendime ahaha. işsizlik başıma vurunca bne

9 şubat 16:13