hamile kalmaktan korkmak???????

herkese selamm, 9 aydir evliyim,ve hamile kalmaktan cok korkuyorum korunarak iliskiye girmemize ragmen bu korkuyu asamiyorum. bazen iliski sirasinda bile ya hamile kalirsam diye strese giriyorum.  cocuklari severim ve iyi anlasamadigim cocuk yok nerdeyse ama ben anne olmak istemiyorum. bu korkumu sizce nasil asabilirim? aranizda bu korkuyu yasayan var mi nasil yonetiyorsunuz? simdiden tesekkur ederim.

1. ay noktalama hatalari icin kusura bakmayin duzenlemek isterken olmus

9 temmuz 2023 00:37

2. Bir aya evleniyorum açacağım muhtemel soru başlığım

9 temmuz 2023 04:35

3. a2 senin acilen terapi alman lazım ya

9 temmuz 2023 09:58

4. spiral taktır öyleyse.

9 temmuz 2023 11:51

5. A2 daha sen kendin çocuk yaştasın ne doğurması ya o yaşta korkman normal sinirim bozuldu niye böyle küçük yaşlarda evlilik çocuk derdine girdiniz

9 temmuz 2023 12:59

6. A2 aklın varsa zaten yapma çocuk bu yaşlarsa. Otuza kadar tadını çıkar hayatının. Eşinle de açık konuş henüz istemediğini.

9 temmuz 2023 13:02

7. A2 böyle evlilik mi olur, eşinizle zorla mı evlendirildiniz, 2,5 yıldır istiyor olması zaten başlı başına anlamsız, 18 yaşından sonra hemen çocuk sahibi olmanızı mı bekliyormuş yani. Üstelik sizin istememenize rağmen o istiyor diye "denemesi" ne demek. Lütfen yardım alın ve kurtarın kendininizi

9 temmuz 2023 13:09

8. Ah a2 ah... yine bir ergenliği yeni bitmiş kızla yaşı otuza yaklaşmış sapık erkek vakası... bu ülkedeki kadınlara aşırı üzülüyorum ya. Hür iradeleriyle verdiklerini sandıkları kararlar bile toplum baskısı ya da düşüncelerinden oluşuyor.

9 temmuz 2023 16:05

9. kendi problemimi unutturdun a2, gercekten mutlu musun hayatin yolunda mi? zorla mi evlendirildin????

9 temmuz 2023 16:11

10. Oha 26 yaşında kazık kadar herif 19 yaşında genç kızla evlenmiş inanamıyorum iğrenç

9 temmuz 2023 16:16