hamile olabilir miyim, vajinal ultrasonda görülür mü?

en son 28 mayısta adet oldum, döngüm 30 gün normalde. 15 temmuzda doktora gittim geciktiğim için, tarlusal reçete etti ve adetin 3.günü hormon testi bakalım dedi. pkos olduğunu söyledi ama gecikmeden başka belirtim olmadığı için hormon testiyle buna karar verebiliriz demişti. tarlusalı 10 gün kullanıp regl olmayınca dün yine doktora gittim, yumurtaların etrafında sıvılaşma olduğunu adet görebileceğimi söyleyip 15 gün bekleyelim, adet görmezsen kanda gebelik testi bakalım negatif ise doğum kontrol hapı başlayalım dedi. eğer hamile olsaydım dün vajinal ultrasonda görülmez miydi? 15 temmuzda beta hcg değerim 1.20 çıkmıştı. ilk kez bu şekilde bir gecikme yaşadım, hamile olma ihtimalim var mı sizce?

1. bir bilgim yok ama tek bildiğim hamileyseniz tarlusal içmemeniz gerekiyor

30 temmuz 2023 09:12

2. a1 evet doktorum kanda gebelik çıkmayınca tarlusal reçete etti. Ama dün de 15 gün sonra yine kanda gebelik bakalım dedi çok tedirgin oldum ya böyle bir ihtimal varsa diye. Doktorum bunu düşünmüştür herhalde

30 temmuz 2023 09:16

3. Beta HCG çok yüksek değil bir kez daha kan testi yaptır yükselirse hamilesin

30 temmuz 2023 09:53

4. Çıkmama ihtimali olbilir mi ya vajinalde?gecikme iki ay olmuş allah aşkına.başka bir durum vardır muhtemelen hormonal.

30 temmuz 2023 10:21

5. Yavaş yavaş fırlıyor

30 temmuz 2023 11:31

6. Doktor yükselebilecek değer görseydi tarlusal vermezdi diye düşünüyorum. Düzenli cinsel hayatınız var mı? Doktora gittikten sonra beraberlik oldu mu?

30 temmuz 2023 11:48

7. Arkadaşlar şaşırdınız mı siz? Beta hcg 5.haftaya varmadan artmaya başlar.değil ki iki aylıkta görünmesin.İmkanı yok bunun.Soru sahibi,siz daha önce soru açmış mıydınız?endişelenen biri vardı ya gebeysem diye ama o olabilir misiniz?

30 temmuz 2023 13:38

8. a9 (link: https://www.suslusozluk.com/soru/pkos-ve-hamilelik-beslenme-vs link) daha önce sadece bu soruyu açtım. Endişelenmiyorum gebelikle ilgili, evliyim çocuk sahibi olmak da istiyoruz. Doktor 15 gün daha bekleyelim regl olmanı olmazsa beta hcg bakalım dediği için ihtimal olabileceğini düşündüm

30 temmuz 2023 16:30

9. Benim adet gecikmesinden 6-7 gün sonra 1500 çıkmıştı değerim direkt gebelik kesesini görmüştük. İmkansız yani hamile olmanız

30 temmuz 2023 16:47

10. Tamam başka soru sahibiyle karıştırmışım.O soruda da ilk yazan anonim de benim zaten.Dilerim istediğiniz gibi ilerler her şey.

30 temmuz 2023 18:58