hamile olabilir miyim, ya da düşük mü yaptım :s?

kızlar merhaba. erkek arkadaşımla adet dönemimin son günlerinde ilişkiye girmiştik içime boşalmıştı fakat ben adet döneminde hamile kalmak imkansız diye ertesi gün hapı almama gibi bi salaklık yaptım. belki de gerçekten bir şey olmadı ama şöyle bi sıkıntım var; bu olaydan sonra her zaman düzenli olan adetim şaştı ve inanılmaz ağrılı hiç de normal adet sancılarıma benzemeyen bir ağrı çektim. ve normalde adetim 4 gün sürerken tam 14 gün sürdü. aradan 2 hafta geçmeden bir daha adet oldum(artık adet mi oldum başka bir şey mi oldu bilmiyorum ama) tekrar kanamam başladı. bu da bir haftadır sürüyor ve inanılmaz ağrılı gerçekten. bugün doktora gittim, kistim olduğunu düşünüyordum çook ağrı çektiğim için. doktor ultrasona baktı ve rahim duvarın kalınlaşmış, hamilelikten şüphelendiğim için senden kan testi istiyorum dedi. hamilelik deyince bi salağa döndüm tabii, bi de annemle gitmiştim odadan çıkınca anlattım hepsini. e nabızdan sonuca bakıyorum ama henüz çıkmamış, inanılmaz stres içindeyim yarın tekrar gideceğiz sonuçları almaya. bu kadar kanama olmuşken hamilelikten söz etmek ne kadar doğru sizce kızlar çünkü benim mantığıma pek sığmıyor:( bir de birkaç sene önce gittiğim doktor da uterusumuj çift odalı olduğunu, hamile kalmak istersem operasyonla zarı aldırmam gerektiğini, aksi takdirde düşük yapma olasılığımın çok yüksek olduğunu söylemişti. acaba düşük mü yaptım:/ uzun bir soru oldu kusura bakmayın ;(

1. Süslüm jinekolog değilim, ne desem yanlış olur. Hiç bilemedim fakat adetin son günü hamile kalma olasılığı çok düşük gerçekten. Umarım uzman bir süslü yardımcı olur.

1 haziran 2020 23:17

2. Biz ne bilelim kardeşim diyebilirsiniz ama aşırı gergin olduğum için yazıyorum bu soruyu, cidden bu şekilde bir kanama yaşarken nasıl hamile olabilirim ki ya. Hadi hamilelik değil, rahim duvarının kalınlaşması diye arattığımda rahim kanseri bile çıkıyor:( şu an aşırı korkuyorum her şeyden

1 haziran 2020 23:17

3. Rahim duvarı kalınlaşması hormonlarda olan bir sorundan kaynaklı olabilir süslüm, bence çok endişelenme ve internette çok bakma bulgulara, kimseye iyi gelen bir şey değil

1 haziran 2020 23:22

4. Teşekkür ederim süslücüm bana da düşük gibi geliyor ağrılarım falan kesinlikle normal değildi çünkü. Acıdan bayılacak gibi olmuştum hiç yaşamadım öyle bi şey. Şimdi de düşük zehirlenmesi anksiyetesi yaşıyorum kalbim durmasa bari :s

1 haziran 2020 23:22

5. bilemedim ama merak ettim sonucu günceller misiniz? sojruş tarzınıza göre de meraktan sormuşsunuz dertli dertli değilsffg

1 haziran 2020 23:25

6. Of gerçekten bu kadar duyarsız bireyler sevişmesin ya adetle düşüğü ayırt edemiyor

1 haziran 2020 23:27

7. :s gelen cevaba bak şimdi yaa. Zaten ben de adet olduğumu düşünüyordum taa ki bugün doktor hamilelikten şüpheleniyorum diyene kadar

1 haziran 2020 23:29

8. regl ile düşüğü ayırt edemeyebilirsiniz, robot değiliz herkeste aynı olsun.

1 haziran 2020 23:35

9. devlet hastanesine mi gittiniz? normalde 1-1.5 saate çıkar sonucu ama

1 haziran 2020 23:41

10. Ben de bir sürü ikilem içindeyim böyle, o olsaydı bu olmazdı bu olsaydı şu nasıl oldu gibi. Belki de hiçbir şey yoktur ama doktor inanılmaz panikletti beni dan diye hamilelik der mi insan.  evet süslü devlet hastanesine gittim:/

1 haziran 2020 23:49