hamilelik,doğum dışında memeden neden süt gibi bi sıvı gelir ?

arkadaşlar merhaba. benim sağ göğsümden süt gibi bi sıvı geliyor sıkınca. gebelik yok hamilelik yok. doğum falan da yapmadım. neden olur ki böyle bir şey. internetten baktım adet görülmemesi  hormon bozukluğu falan demiş ama ben su an adet dönemindeyim. daha da araştırınca kanser falan demiş çok korktum:( eşimle yakınlaşmıştık biraz açıkçası o oynadı diliyle eliyle falan. o zaman farkettim. şimdi sıkıyorum süt gibi bi sıvı çıkıyor. belki başına gelen vardır.

1. Prolaktin hormonu yüksekliğinde olan bir şey diye biliyorum.

24 mayıs 2020 18:56

2. muhtemelen prolaktin hormonunuz yükselmiş, doktora görünün mutlaka

24 mayıs 2020 18:59

3. Antidepresan ilaç kullaniyo musunuz?

24 mayıs 2020 19:06

4. Doğum kontrol hapı kullanırken başıma geldi. Prolaktin yani süt hormonu yükselmiş o sebeple sıkmadan da süt geliyordu. Sıktığınızda gelen şey normal sıvı. Ama sıkmadan geliyorsa sıkıntı olabilir. Bana doktor öyle demişti.

24 mayıs 2020 19:14

5. Yok hiçbir ilaç kullanmıyorum agrı kesici vs dışında. Sokağa Çıkmazı yasağı olduğu ana denk gelmesek hemen gidecektim doktora. Şimdi bir arkadaşımı Aradım doktora soracak bakalım. Fazla kilom var acaba o da etkilemiş olabilir mi ? İlk defa duydum açıkçası bu hormonu. Adetim falan çok düzenlidir 27 günden en fazla bi iki gün oynar

24 mayıs 2020 19:20

6. 30 yaşımdayım. Doğum kontrol hapı falan kullanmıyorum. Ucunu değil de göğsümü direkt sıkınca geliyor  Çarşamba direkt doktora gidicem. Çok panik oldum aklıma buraya yazıp sizlere danışmak geldi. Teşekkür ederim hepinize.

24 mayıs 2020 19:21

7. Prolaktin hormonu yüksekliği oluyor süslü, bende de bir dönem oldu. Altında yatan neden bulunmadı. Beyin mr’ ı falan çekildim temiz çıkmıştı. Tedirgin olmayın hemen çok sık görülen bir durum bir arkadaşımda da görüldü ilaç kullandı geçti bana ilaç bile vermediler. Bu arada doktora gitmeden 3 gün öncesine kadar cinsel ilişkide bulunmayın hatta mümkünse duş bile almayın. Ama 3 gün duş almamak pek mümkün olmadığı için duşta göğüslerinize dokynup baskı uygulamayın. Hormon testi sonuçlarını etkiliyor bu durumlar, baştan uyarmak istedim kan tahlilinizin yapılmasını ertelemesinler. Geçmiş olsun.

25 mayıs 2020 01:52

8. süslüler merhaba. bugün doktora gittim. doktor muayene etti bir şey çıkmadı. ultrasonla bakıldı temiz cıktı. prolaktin hormonu da normal seviyedeymiş. sporcu sütyeni kullan dedi. eşim çok oynamıştı gaza gelip bozdu galiba salak sldkfkfl... neyse cevap yazan herkese teşekkür ederim. belki basına gelen biri olur diye güncelleyeyim dedim. öpüyorum hepinizi

27 mayıs 2020 21:00