hamilelikte memnun kaldığınız çatlak kremi var mı süslüler? ?

1. Herkes lierac diyodu ben de onu aldım

11 mart 2021 06:34

2. Lierac içeriği doğal değil diyorlar, bio oilde etkisiz diyorlar. Ben de hamileyim takipteyim süslü. Mustela ve kakao yağı düşünüyorum ama bilemiyorum.

11 mart 2021 07:30

3. weleda stretch mark oil

Mama Bee Nourishing Body Oil

Bio oil

kullandım yağ olarak ve

banyoda johnson baby oil kullandım.

Krem olarak palmers stretch mark cocoa butter kullandım.

Bu yağ ve kremlerin hepsini dönüşümlü sürekli kullandım.

Hiç çatlamadım. Ya işe yaradılar ya genetik ( gerçi annemde baya çatlak var)

11 mart 2021 07:49

4. Dönüşümlü derken gün içinde dönüşümlü hepsini aynı anda açtım . Sabah birisi öğlen birisi akşam birisi vs gibi. Banyodan sonra kremi kullandım. Ama elimin altındaydı hepsi :)

11 mart 2021 07:50

5. 34. Haftamdayım ve henüz hiç çatlamadım. Öncelikle çatlamanın sadece hamilelik döneminde sürülen kremlere bağlı olmadığı, öncesinde vücutta bazı rezervlerin dolu olması gerektiği görüşüne katılıyorum. Ben doakozmetik vücut yağı, biooil ve incia çatlak jelini dönüşümlü kullanıyorum. Her gün olmamakla birlikte kolajen takviyesi alıyorum. Düzenli olarak kelle paça içiyorum yine kolajen desteği için. Yemeklere kemik suyu eklemeye çalışıyorum.

11 mart 2021 09:39

6. En yakin arkadasim iyi denilen hepsini denedi. Ancak tek tek sevdigi badger yag ve badger butter

11 mart 2021 10:37

7. Nemlendirmek tabi ki önemli hamile olmasak da nemlendirme yapmalıyız ben lierac kullandım. Fakat son aylarda göbeğim çatladı. Doktora sorduğumda çatlatlar genetik dedi istediğini sür eğer genetik kodlarında varsa çatlarsın dedi. Annemin hamileliklerin de çatlak olmasidığını söylediğim de ise; genetik sadece anne baba yoluyla gelmez sadece size özel mutasyona uğramış özel kodlar vardır. Genetik deyince sırf aklınıza ana baba akraba gelmesin dedi. Yani sadece sana ait kodlar demekki bu var dedi.

Krem kullandım çatlamıcam diye bi şey yok yani:(

11 mart 2021 10:37

8. Genetik olabilir ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum süslüler. Biz elimizden geleni yapalım da olmadıysa en azından yaptık deriz. Ama hiç bir şey yapmazsak bu sefer "keşke" olmasın diye açıkçası ben krem, yağ kullanacağım. Bi arkdşma sordum ben. Doğuma 1 hafta kala çatladı dedi. O hafta lierac kullanmadım, bir haftadan bişi olmaz badem yağı süreyim dedim dedi. Belki de ondandır dedi. Ama tabi o da tahminini söylüyor. Badem yağı ve lierac dönüşümlü kullanmış o da. Ben de lierac alacağım sanırım süslüler. Badger markasını da düşünüyorum. Direkt anne bebek ürünler üretiyor diye biliyorum. Ve Alman malı olduğu için ekstra Alman disiplinine güveniyorum açıkçası. Bir bakayım bakalım birazdan netten alacağım. Arada Johnsons baby bebe yağı var onu kullanırım diyorum. Dönüşümlü olarak. Benim de fikirlerim bunlar. Cevaplarınızın için hepinize teşekkür ederim.

11 mart 2021 22:03