hamileyim ve aşere aşere viskiye aşeriyorum?

hamilelikte canı alkol çeken susluler, isteğinizi nasıl bastirdiniz? ya da alkollu bir içkiye aserdiniz mi?

1. Benim de bira çekiyor, özellikle yanımda birisi içiyorsa. İki uç kere alkolsüz bira içtim. Alkolsüz viski hiç duymadım maalesef süslücüm. Bir yudum alabilirsin isteğini bastıracaksa ama bir yudumdan çok içme.

25 şubat 2021 06:07

2. Benim de şarap çekiyordu, kokladım kokladım geçmedi. Sonra artık 1 yudum içtim. Doktorum zaten aşırı sık olmadığı sürece çok büyük sorun olmayacağını, arada bir içebileceğimi söylemişti. Ben tabii ki dolu bir kadeh içmedim vicdan azabı çekerim diye. Ama nefsimi köreltmek için bir yudum aldım. Bence şekerli içecekler, paketli gıdalar kadar zararlı değil zaten.

25 şubat 2021 09:16

3. Viski olmaz diye biliyorum ama benim doktorum bir kadeh şarap ya da 33 lük bira veriyordu çok sık olmamak kaydıyla. Doktorlarınıza sorabilirsiniz.

25 şubat 2021 10:26

4. Alkolsüz bira içtim, alkolü olan hiçbir şey içmiyorum ama dediğiniz gibi, alkol oranı çok yüksek olduğu için viskiden bir yudum alabilirim. O da yeter zaten nefsimi koreltmek için :)

Teşekkür ederim.

25 şubat 2021 13:18