hanımefendi olmak istiyorum yardım edin?

kızlar benim sorum şu, orta güzellikte bir kızım ama konuşmamdan tutun davranışıma kadar biraz hölölöyüm.biraz daha naif, hanım hanımcık olmak istiyorum ama suratsız ve yapmacık olmadan.konuşmamı ve davranışlarımı yumuşatmak istiyorum yardımcı olur musunuz

1. Hahahah aynı ben takipteyim

7 şubat 2018 15:16

2. ya valla ben de böyleyim. princess diaries mi öyle bi film vardı ya azcık hödük sıradan bir kızdan prenses yapıyorlardı, onu izleyip feyz alıyım bari azıcık şsfjsşfjsş

7 şubat 2018 15:24

3. (link: http://www.silkspicetravel.com/tr/ozel-programlar/hanimefendilik-egitimi/20 hanımefendilik eğitimi)

(link: http://zarafetakademi.com/index.php/egitimler/bireysel-egitimler/zarafet-egitimi/ zarafet eğitimi)

7 şubat 2018 15:25

4. Bence o tarz kişilerle takılın.mesela benim eski sevgilim inanılmaz kibardı her şeye teşekkür ederdi.şöyle anlatayım sarhoş olup eski sevgilimin evine kusan arkadaşından bile özür dilemişti.ben de onunla geçirdiğim bir sene sonunda kibarlaştım.herkes öyle olduğumu söylüyor yani arkadaş ortamında dediğiniz gibiyim ama yabancılarla konuşurken olmak istediğiniz gibiyim.

7 şubat 2018 15:30

5. gömlekterujizi sen misin?

7 şubat 2018 15:50

6. Merhaba hepinize teşekkürler öncelikle, bazı tavsiyeleri not ettim.Yalnız davranışlarım bir süre sonra alışkanlığa dönüşür diye umuyorum ama bu ses tonunu konuşmayı napacağız? Ben birsz heyecanlı bir insanım bağırarak konuşuyorum farkında olmadan, Diksiyonum telaffuzum da çok düzgün değil tonlama yapamıyorum gibi geliyor

7 şubat 2018 15:53

7. ses tonu ve telaffuz için de diksiyon kursuna gidebilirsiniz.

7 şubat 2018 16:02

8. Mutluysanız sorun yok süslücüm :)

7 şubat 2018 16:04

9. The crown izleyin. Hanımefendilik dersi vermiyor ama onu izlediğimden beri 2. Elizabeth gibi geziniyorum etrafta ahahahaha

Ben de eskiden çok sinirli, kaba saba, ne dediğini bilmez iğrenç bir ergendim. Ailem de çok kibar değildir, mizacımız serttir. rizeliyim bir de kibarlık kanımızda yok. Neyse. Sonra değiştim okuyarak, etrafımdaki kibar insanları izleyerek vs. hala yüzde yüz hanım hanımcık değilim gerçi ama eskisine göre cok daha iyiyim.

Önerilerim ise zarif ve kibar olmaya ailenizden başlayın. Yani ilk onlara öyle davranın. Sonra arkadaşlarınıza cevrenize falan.

Her zaman naif olmak biraz zor karakter oturduğundan mütevellit ama değişmek ve kabalığı azaltmak mümkün. Asıl sır bir kamera sizi her an izliyor, kaydediyor gibi davranmak. Kendinize hep dışardan bakın. “Ya bi çek şunu bee” derken nasıl göründüğünüzü düşünün. Kendinize çeki düzen veriyorsunuz hemen. cümlenizi “canım şunu çeker misin oradan? rahatsız oluyorum”  şeklinde değiştiriyorsunuz.

7 şubat 2018 16:04

10. Haklısınız galiba, en zoru yakın arkadaşlara ve aileye kibarlaşmaya başlamak çünkü beni çok iyi tanıdıkları için garip karşılayabilirler.

7 şubat 2018 16:08