hande erçel aşk laftan anlamaz dizisinde?

aslında burada da çok güzel bir kızmış bence. sizce? (link: https://m.media-amazon.com/images/m/mv5bmzeyzwrmmdatmmy0ny00ngy5lwjhodgtzja1zgy2oduxmjgxl2ltywdll2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvynzawmji3ode@._v1_.jpg link)

1. (link: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMzEyZWRmMDAtMmY0Ny00NGY5LWJhODgtZjA1ZGY2ODUxMjgxL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNzAwMjI3ODE@._V1_.jpg link)

14 aralık 2023 14:28

2. şey.. hayır

14 aralık 2023 14:30

3. ben seviyordum tombiş yanaklı halini. amma baskı yapıldı kıza bazlama diye. bir anda yaşlandı gibi oldu bu zayıf yanaklarla. gerçekten insanlar yeter artık kimseye dış görünüşüyle ilgili baskı yapmayın.

14 aralık 2023 14:47

4. Hep güzeldi

O nedenle üstüne gittiler zorbalık yaptılar saçmasapan tipler

14 aralık 2023 15:10

5. evet bence de o hali de güzeldi şimdi daha güzel. sadece sanırım çok zayıflamış.

14 aralık 2023 15:48

6. O hali de guzeldi ve o donem begeniliyordu zaten ama simdi yaptirdiklariyla cok daha elegan bi havasi oldu yani tanimasan her yerde donup bakilacak bi hale geldi. O zamanki hali daha cok tatli sempatik bir guzellikmis.

14 aralık 2023 18:31

7. hep güzeldi şimdi de çok güzel. insanlar o yüzden çekemeyip estetğiyle vurmaya çalışıyorlar zaten

bu arada fotoğraf kötü bir fotoğraf o zamanki hali daha güzel bu fotoğraftan

15 aralık 2023 00:39

8. Hande erçelin prime dönemi sen çal kapımıydı... yüzü fiziği 10/10 du.. şu an (bence) çok zayıf.

15 aralık 2023 10:52