hande ercelin boyuna bakinn googleda 175 yaziyo?

1. (link: https://www.instagram.com/p/C5HHqOtss1E/ link) max 165 166 gibi geldi bana

31 mart 2024 02:18

2. Canli gordum asla 175 degil hatta 170 yok. Ben 167yim benimle ayni duruyordu

31 mart 2024 02:31

3. ünlülerin boyları hep yanlıs yazıyor internette zaten neyine sasırdınız ki

31 mart 2024 02:33

4. cok minnak duruyo ya yolda arkadaki insanlarin hepsi bile ondan uzun ben soktayim bu kizi uzun boylu saniyodum cidden

31 mart 2024 02:33

5. a4 ben koyde yasiyorum askim hic canli celebrity gormedim boylarini bilmiyorum o yuzden

31 mart 2024 02:34

6. Hakan Sabancı 1.90 değilse Hande erçel 175 değildir asla... hayırlı sahurlar (gizlinot: Mdmdmdmdmdmd)

31 mart 2024 04:50

7. Bence gayet boyunu gösteriyor. Kolundan bacağından belli. Arkadaşlar boy konusu öyle yalan söylenecek bir şey değil. Biri taş çatlasa 167 falan demişti o aradaki 8 santim o kadar buyui bir fark ki her hangi biri o yalanı atamaz. Hadi en fazla 2 santim olsun yalan söylenecek.

31 mart 2024 08:35

8. İnternettiki yazıların hepsini ünlülerin kendisi yazmıyor ki, 23 yaşındaki kıza 85 li bile yazılıyor bazdm, çoğu bilgi doğru değil. Lisede nişantaşımda okudum, evimiz de valikonağının arkadalarında sürekli ünlü görüyorum, bebek, nişantaşı, bodrum, etilerde falan. Çoğunun boyu yazandan daha kısa, ben 171 im serenayı görmüştüm, tv de falan 1.75 görünüyor en az ama benimle aynı boydaydı. Hiç 1,67 boyu olan birine rastaldınız mı? Çok nadirdir hep yuvarlanır o. Duygu ö. Yü görmüştüm yanımdan geçmişti ay ne tatlı bıcır bi kız demiştim, omzuma geliyordu sonra söylediler o infulucer falam diye

31 mart 2024 10:04

9. anonim 6'ya victoria's secret mankenlerinin bile internette abartılı boylarının yazıldığı şoku :d hatta amerikalı bir websitesi ünlülerin gerçek boylarını ve internette yazılan boylarını analiz ediyordu.

174 boyundayım ve asla hande erçel kadar kısa görünmüyorum. poposu ve zeminle arasındaki farka bakarak boyunun 165 civarı olduğu net anlaşılıyor.

31 mart 2024 10:23

10. hande serenay 175 ise ben de kate middletonım.

31 mart 2024 10:45