1. Benim garanti ve akbank'ta hesabım var. eğer para biriktirmek isterseniz akbank'ta serbest hesabın faizleri çok iyi, günlük %8 veriyorlar. az az atıp istediğinizde çekebiliyorsunuz. öğrenci olduğunuzu mutlaka belirtin ki hesap işletim ücreti alınmasın. garanti'yi ise sanal kart ve okulda atm'si olduğu için tutuyorum
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
hangi bankada hesap açmak daha iyi
merhaba, ben 20 yaşındayım, öğrenciyim ve bu aralar banka hesabı açıp paramı orada biriktirmek gibi bir düşüncem var ama bankalar beni biraz gerdiği için tedirginim. sizce hangi bankada hesap açmak daha mantıklı ve avantajlı? hangi bankadan uzak durayım bir fikriniz var mı?
| ten rengi: | buğday tenli |
| yaş: | 29 |
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | diğer |
- cevaplar
- şikayet et
2. finansbank enpara'ya bir bakın derim. bir ara %12 faiz veriyorlardı. enpara kullanan arkadaşlarım genel olarak çok memnun, şimdi tek tek bilemeyeceğim ama birçok açıdan avantajlı diyorlardı.
storm
3. merhaba
garanti, akbank, iş bankası kullanmış biri olarak kesinlikle enpara diyorum.
günlük faizde en avantajlısı, en kullanışlısı, müşteri ilişkileri en sağlam olanı. uygulamasında her türlü işlemi kolaylıkla yapabiliyorsunuz.
başvuru yaptığınızda ayağınıza kadar gelip kartınızı teslim ediyorlar.
günlük faizi %11,5. paranızı gece 00:00-04:00 arasında kullanmadığınız her gün için faiz işliyor.
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
4. Tek söyleyebileceğim garantiden uzak dur. Yapı kredi fena değildir yapı kredi play kart kullanıyorum yıllardır öğrenciler için olan.Hesap işletim ücreti yok.
cnsycl
- şikayet et
5. Vadeli hesap açtıracaksanız yani paranıza faiz işlesin istiyorsanız hiçbir fikrim yok. Ancak kumbara gibi kullanacaksanız yani paraya faiz işletmeyecekseniz işbankası iyi. Ben memnunum. Hesabım açılırken öğrenci hesabı şeklinde açılmamış mesela bu yüzden hesap işletim ücreti alıyorlardı. Ben de gidip öğrenci belgemi beyan edip 2 gün gibi bir süre içinde paramın iadesini alıyordum. Bana kalırsa memnuniyet yaşanan bu küçük aksaklıklarda size nasıl davrandıkları ve sorunu ne hızla çözdüklerine göre oluşmalı.
Bu arada vadesiz hesaplarda aşağı yukarı tüm bankalar aynıdır sanırım. Tek vaat edebilecekleri sizden hesap işletim ücreti almamak olur. Ki bir zamet de almasınlar. Bu yüzden önerim yaşadığınız çevrede bol atmsi bulunan size fellik fellik atm aratmayacak bir banka seçmeniz. Hatta yakınlarınızda şubesi de olsun. İnanın bu önemli bir kriter :)
| ten rengi: | beyaz tenli |
| cilt tipi: | karma |