hangi internet sitelerinden kitap satın alıyorsunuz?

eskiden babil’den alırdım, sonra kitapyurdu’nu keşfettim. kargo ücreti uygundu ama ona da zam geldi. kargonun ücretsiz olması için alt limiti düşük olan veya kargo ücreti düşük olan siteler hangileri? şimdiden teşekkürler.

1. Kitapyurdu teslim noktalarından mı bahsediyorsunuz süslüm? Bulunduğum şehirde yok o noktadan maalesef.

4 aralık 2018 21:50

2. Kidega da 30 tl üzeri kargo ücretsiz. Daha ordan kitap almadım ama.

4 aralık 2018 22:00

3. Bütün yazılan sitelere bakıyorum.

Bkm kitapta Aralık ayı sonuna kadar kargo bedavaymış süslüler. Öğrenmeme vesile olan süslüye ve diğer tavsiye veren süslülere teşekkür ederim.

4 aralık 2018 22:04

4. ben sürekli kitapyurdu kullanıyordum ve çok memnundum ama bu aralar fark ettim ki sadece oraya odaklanmışım, şu an en son kitap alışverişlerimi hepsiburada dan yaptım genelde ve bazılarında hatta çoğunda açık ara çok daha fazla ucuzdu hepsiburada. ama eğer pek fiyat farkı yoksa kargo ücreti bakımından kitapyurdu daha iyi gibi bir de puan birikiyor eğer sürekli kitap alışverişi yapan ve kitapçılarda gezip beğenip internetten alan biriyseniz benim gibi.

4 aralık 2018 22:11

5. (yazar: rujsever) ben de öyleyim. Kitapyurdu’na takılı kalmışım, o yüzden tavsiye alma gereği duydum. Teşekkür ederim.

4 aralık 2018 22:27