happiness ist. markasıyla ilgili düşünceleriniz nedir?

ben hiçbir ürününü kullanmadım, öncelikle belirteyim. sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

1. son zamanlarda fiyatları çok arttı ama indirim takip edip aldığım ürünlerden de memnun kaldım. içeriğe bakıp alınca beklediğim gibi ürünler geliyor gayet

7 ekim 2021 15:19

2. Geçen sene eşofman altı almıştım güzel çıktı pamuklu naylon kumaş değil ancak fiyatları 2 kat artmıs durumda

7 ekim 2021 15:24

3. Kargosu yavaş olabiliyor

7 ekim 2021 15:29

4. Klasik rengağrenk gomleklerinden merak edip almkstim gunlerce kargoya vermediler iptal etmek zorunda kaldim. Kargolamakta sorunlari var+1

7 ekim 2021 15:37

5. Süslü ben eşofman altı aldım pamuklu kalın değil siyah olanın arka popo kısmı birlesim yeri iplikleri söküldü gri sağlam sökük yok. Benim bacaklarım kalın oldugundan mi bilmiyorum 38 40 bedenlerdeyim. 40 bedeni bana tam oldu salam gibi oldum :) paça boyu da kısa gibi 170 im ben. aslinda dökümlü değil evde giyiyorum . Daha kaliteli bildiğiniz güzel pamukllu eşofman altı varsa önerilere açığım

7 ekim 2021 15:41

6. teşekkür ederim süslüler. sizce tasarımları nasıl beğeniyor musunuz? a5 ben pull&bear'ın eşofman altından memnunum süslüm.

7 ekim 2021 15:43

7. Orası aklımda süslüm teşekkür ederim:)

7 ekim 2021 15:47

8. Oversize gömlekleri var 55 tl civarına. Onu beğendim. Ama kargo sorunlu+1.

7 ekim 2021 16:52

9. 2 hafta önce söylemiştim galiba ve Kargosu bi türlü gelmediği için bir düşünce belirtmiyorum bile şuan öyle diyim süslüm.

7 ekim 2021 18:10