hardcore sevişmeyi tercih eden süslüler klasikleşmiş göz, el bağlama dışında neler yapıyorsunuz?

süslüler benim cinsel hayatım yeni başladı sayılır henüz 2 ay oldu ve partnerim de ben de daha sert hardcore olarak geçen seksten çok daha fazla zevk aldığımızı fark ettik. kemerle elleri bağlama, gözleri bağlama, bacakları çeşitli pozisyonlara göre bağlamayı denedik çok da zevk aldık ve bir şeyler daha eklemek istiyoruz. içinde aldığım zevki bastırmayacak şekilde acı olabilir elbette ki hoşuma giden şey de bu zaten. kime göre neye göre bilinmez ama genelgeçer seks algısına göre kadınlar hardcore dan ziyade daha romantik/soft seksi tercih ediyorlarmış. bu yüzden burdaki soru cevap kısmında hardcore sekse dair elle tutulur bir şeye rastlayamadım. tavsiyelerimizi paylaşırsak çok daha iyi olur ve gerçekten birbirimize örnek olmuş oluruz hshshdhhds

1. Öff defol git ekşine.

12 şubat 2021 14:23

2. ota boka trolll feridun abiii bilmem ne abii yaza yaza sorduğumuz sorulara cevap aldırmaz oldunuz troll bekçileri

12 şubat 2021 14:25

3. Seks diye geberip giden ama eline mahkum bir sivilceli ergen olduğu için, A3.

12 şubat 2021 14:30

4. Seks için taktik almak değil ki bu yani diğer garip sorular gibi ''misyonerde elimi erkek arkadaşımın neresine koymalıyım, öpüşürken dilimi nasıl kullanmalıyım?'' diye sormuyorum sonuçta.

hardcore fantazi tavsiyeleri alıyorum ''süslüm biz de sert seksi tercih ediyoruz şu pozisyonu bir de şöyle denedik çok hoşuma gitti'' ya da yukarıdaki süslünün gönderdiği siteler gibi fikir almak istiyordum sadece

12 şubat 2021 15:02

5. a1 şaka mısın sen aushhdshdh

12 şubat 2021 15:03

6. 2 ayda hardcore seviyesine geldiyseniz fisting yakındır.

12 şubat 2021 15:34

7. aynı evde yaşıyoruz ve hemen hemen her gün 3 den aşağı olmamak kaydıyla sevişiyoruz. Elbette ilk etapta vücudumun tepkilerini gözlemlemek için yavaş yavaş ilerledik, her seferde başka bir pozisyon demeye çalıştık ki neyden nasıl zevk aldığımızı bulabilelim. 1 ayın sonunda hangi pozisyonların beni ve sevgilimi daha fazla tatmin ettiğini kavramış olduk.

ardından fark ettik ki seks sırasındaki hafif argo konuşmalar, saçlarımın kavranması ya da kalçama normalden bir tık üst şiddetle vurulması bize çok zevk veriyor. Üstüne ekleye ekleye bir gün gözleri bağlayarak, diğer gün ellerimi kemerle bağlayarak diğer gün ayaklarımı yatak ayaklıklıklarına bağlayarak yavaş yavaş pek çok şeyi denemiş olduk süslü.

halihazırda görülüyor ki açıkçası 1 yıl alışma süresine ihtiyaç duymadım belki de tam olarak bedenimin ve mental açıdan kendimin hazır olmasını beklediğim içindir, bilemiyorum.

Erkek arkadaşım da soft seksten ziyade bunu tercih ediyor bu yüzden daha erken ya da size göre hızlı yönelmiş olabiliriz.

12 şubat 2021 15:51

8. a3 senin cinsel hayatın benimki kadar aktif değilse bunu nefretini bana kusamazsın ne yazık ki o yüzden sinirini başka bir yerde at

12 şubat 2021 16:01

9. her gün 3 kere sevişen olamazmış bak sen şu işe ushdhshdh