hareketli düğün giriş müziği ya da şarkıları arıyorum, yardimci olacak süslüm var midirr?

süslüler böyle latin havasında da olabilir. merdivenlerden inip misafirleri selamlayacağız, neşeli girmek istiyorum. değişik, hareketli şarkı var midir önerebileceğiniz?? (sözlü ya da sözsüz fark etmez)

1. Latini okumadan önce direkt aklıma "Sezen Aksu-kutlama" geldi. Yine de aklınızda bulunsun

16 temmuz 2022 02:28

2. Bu aralar oya-bora sevme zamanı ile girişler görüyorum. Genelde sözsüz ve bandoyla. Yunanca versiyonu daha tatlı olur bence. Bandoyla daha klişe oluyor. Aklıma ilk bu geldi.

16 temmuz 2022 03:43

3. Lübnan dugunleri var böyle

16 temmuz 2022 12:22

4. Coşkulu bir giriş istiyorum, mıy mıy yuruyup dansa başlamak istemiyorum :( ama istediğim gibi bir şarkı bulamadim bir türlü :(

16 temmuz 2022 12:26

5. Be my baby - ronettes

16 temmuz 2022 13:36

6. biz i love you baaabyy 'nin neşeli kısmıyla girmeye karar verdik :) bir de emir ersoy coverlarına bakın bence hem neşeli hem türkçe hem latin ezgileri, kendisine ve işlerine bayılıyorum. mesela tastamam

16 temmuz 2022 14:14

7. gerçi sözleri ayrılık gibiymiş off pardon süslü şimdi tekrar dinleyince farkettim. hepsi senin mi coverı da güzeldi, mustinin jest oldu'su olabilir yine öyle bir cover. müzik kısımlarını beğenmiştim ben

16 temmuz 2022 14:16

8. buldum buldummmm gülse birsel & emir ersoy - olmaz olsun. hatta ben de fikir değiştireceğim birazdan :d

16 temmuz 2022 14:32

9. (link: https://open.spotify.com/track/0KeaeX7Fd3EK6Ty2wTTn3u?si=-zvVo6K8Sjyitk-pALm5Tg bunu da beğendim ama biraz yavaş)

16 temmuz 2022 14:36

10. (link: https://open.spotify.com/track/0TTQpLHErpqcycThhbhZB5?si=n4-4rhySS--y0LCWepVsMQ cumhuriyet de güzel olmuş bence)

16 temmuz 2022 14:44