hassas cilde kimyasal peeling ne kadar zarar verir?

siyah noktalarım ve asla geçmeyen kırmızı lekelerim var, hiçbir şey sorunlarımı çözmedi son çare kimyasal peeling yapmak istiyorum. cilt üzerinde nasıl bir etkisi oluyor? kısa süreli kızarıklık yanma falansa hiç umursamayacağım artık

1. alerji yapıp daha beter cilt sorunlarına sebep olabilir. sivilce lekelerim için aşındırıcılığı düşük bir krem kullanmıştım daha koyu farklı lekeler oluturup dudağımda hassasiyete sebep olmuştu ve uzun süre geçmemişti. bir doktora danışmak en iyisi olur diye düşünüyorum gerçi onlar da hep bioderma ya da la roche posay önerip yolluyor. illa kullanacağım diyorsan ürünü ilk bilek içinde dene ve tavsiye ettiği sürenin biraz daha üstünde tut, aşağı yukarı cildinin tepkisi hakkında fikrin olur.

17 haziran 2020 03:31

2. anonim 1, artık dermatolog görmek istemiyorum açıkçası kime gitsem ergenlik sivilcesi diyip geçiştiriyor bunaldım artık

17 haziran 2020 03:35

3. şuana kadar denedikleriniz ne süslü bir de fotoğraf atmanız mümkün mü

17 haziran 2020 03:41

4. doktor önerisiyle kullandıklarım

-azitro, benzamycin, sivex, imex, nilera limonlu sabun

kendi aldıklarım

-sudocrem, oksizinc, madecassol, la roche posay effaclar, ducray kelual ds, bioderma atoderm, cerave

bunların yanında kil maskeleri, siyah nokta bantları, peelingler ve drugstore temizleyicilerden çoğunu denedim

(link: https://hizliresim.com/Zviwhx fotoğraf)

17 haziran 2020 21:18