hatayda yaşayan veya hataylı sevgilisi olan biri bana söyleyebilir mi hatay erkeklerini nasıl bilirsiniz?

bu memlekete gelin gidilir mi :(

1. Sevgilim olmadı ama çok arkadaşım oldu. Aileleri çok kalabalık ve gelenekseldi hepsinin. Çok fazla kardeşleri var özellikle. Arap çok fazla olduğu için ve araplar çok çocuk sevdiği için olsa gerek. Benim tanıdıklarım insan olarak hep iyilerdi ama aile kısmı biraz soru işaretli.

17 aralık 2021 00:14

2. No. Just no.

17 aralık 2021 00:35

3. Sadece bir tane hataylı erkek tanıyorum o da yavşak.

17 aralık 2021 00:51

4. Aleviyse evet degilse hayir.

17 aralık 2021 01:09

5. Çok kibar oluyorlar ya. Değişik dinlerede insan olduğu için galiba daha medeniler. Ama gelin gitmek diye bir tabir kullandığın için senin hayat tarzına uygun olur mu bilemedim.

17 aralık 2021 11:50

6. bir hataylı arap alevisi olarak şunu söyleyeyim hatay çok karışık ve her medeniyetten insanı barındıran bir şehir hataylı olarak tanımlamak yetmiyor? hristiyan mı arap alevisi mi arap sünnisi mi türk mü ermeni mi? din/milletlere göre ayırmak biraz ayrışmayı çağırıştırmış olabilir size ama bunu sormamın amacı hepsinin birbirinden farklı kültürleri var. bizim için şunu söyleyebilirim biraz dışarı kapalı bir topluluğuz ve dışarıya kız alınıp verilmez pek. ama yavaş yavaş bu olay da aşılıyor. erkekleri konusunda açıkçası istanbulda üniversite okuduğum dönemde bir kıyaslama yapabilme imkanım oldu. bizim topluluğumuzun erkekleri gerçekten eşlerine çok düşkün ve ilgili ama aynı zamanda annelerine de düşkünler (tabii bu bir genelleme ve evlilik için yapılan bir yorum) ilişkiniz ciddiyet barındırmayan bir ilişkiyse tabii çok da ilgili davranmayabilir. eğer ki evlilik yoluna girerseniz dışarıdan gelen bir gelin olarak kayınvalide sorunu yaşayabilirsiniz ama sevgi ilgi alaka konusunda deneyimlerim sonunda açıkçası hatay erkekleri çok daha iyi.

17 aralık 2021 13:04