havalı kız? ?

havalı kızların özellikleri ne sizce, çevreniz tarafından " havalı " adledilen süslüler, sizce bu iyi bir özellik mi? kötü yanları var mı. havalıdan kastım karşısındakini ezmek değil yanlış anlamayın. havalı yani anladınız işte . bu havayı insana katan özgüven mi sizce ya da başka neler?

1. Çok öznel bir yorum yapacağım yani bana göre bu şekilde katılmayabilirsiniz :

-Saçları boya bile olsa doğala yakın renkler.  düz saç bence çok sönük görünüyor. Dalgalı, hacimli, yürüdükçe hareket eden saçlar.

-no make up make up tarzında var ama yok makyaj

-tırnaklarda nude ya da rakı beyazı gibi temiz ojeler

-Giyim tarzı olarak da sade parçaları birleştirmek

-gümüş rengi takılar

-topuklu ayakkabı (sesi bile havalı ve özgüvenli gösteriyor bence dik yürüyüş ile)

Son olarak da çok ağır ya da şekerli olmayan bir parfüm

6 nisan 2019 15:50

2. bence zarif ile havalı kadın farklı. ben anonim 2'nin dediklerini zarif kadın tanımına alıyorum. ama havalı kız deyince aklıma, böyle sarışın olsun olmasın sarı saçlar, bol makyajlar, marka çantalar, etrafında kendi gibi kızların bol olduğu, erkeklerin de benzer standartta olduğu genel bir grubun üyesi gibi geliyor. arabalılar falan filan.

hep böyleleri canlanıyor gözümde, sadelik yok hatta, bol makyaj, bol marka, bol parfüm var.

6 nisan 2019 15:54