havrita denilen şey nedir sosyal medya alemini ikiye bölmüş? ?

bir grup insan köpekleri zehirlemeyi kafaya koyduysa böyle bir haritaya çok ihtiyaç duymazlar herhalde her yerde sokak köpeği var. barınak meleği de storysinde yarın obur gun seni beni öldürebilecek insanların toplandığı uygulama demiş.

1. Barınak meleği (link: https://www.hizliresim.com/iyy67od Story)

21 ağustos 2022 14:08

2. hayvanseverler kesimin sıyırdığını düşünmekle birlikte siteyi kötü amaçlarla da kullanan vardır illa.

genel olarak siteyi yararlı buldum, bu ülkeden köpek çeteleşmesi problemi var ve site bunlardan kaçınmak için çözüm sunuyor. hayvan katletmek isteyen ruh hastaları için haritaya gerek yok zaten her mahallede bir sürü köpek var.

21 ağustos 2022 14:32

3. Sokakta her yerde köpek var diyorsunuz da bu uygulama sayesinde insanlar iyice tetiklendi, köpeklere sistematik bir şekilde zarar verilmesine sebep oldu. Bir de anlayamadığınız nokta şu, Ülkenin işsiz ruh hastası çok. uygulama üzerinden gidip köpek avlamak oyun gibi geldi resmen bu şerefsizlere.

21 ağustos 2022 15:02

4. Saaçççma sapan bir uygulama. Gayette kötü kullanılan, sonuçlarının ne olduğu ortada olan bir uygulama.

Sokakta sefalet içinde olmasını kimse istemez o canlıların. O zaman hükümet görevini yapacak. Barınakları iyileştirecek,her canlıya bakılacak kıvama gelecek ki biz de rahat uyuyalım geceleri. Aç mı susuz mu kaldılar diye düşünmeyelim. Üşüdüler mi kar mı yağdı üstüne, acaba bugün kimden tekme yedi, bebeleri nereye atıldı, çöplüktekiler be alemde acaba oraya nasıl yeteriz demeyelim. Gönül neler ister ama sistematik olarak sokak hayvanlarına katşı nefret oluşturuluyor. Kalbi kara olan da peşinden gidiyor. Olan bu.

21 ağustos 2022 15:19

5. Bu köpekler insan canını tehdit ediyorsa bunun çözümü canı isteyen vatandaşın vahşi arzularını tatmin etmesi için istediği köpeğin canını istediği şekilde alması mıdır? Adam patronundan azar yer gider eşini döver çünkü gücü ona yeter. Eşiyle kavga eder gider bir köpeği tekmeler çünkü gücü ona yeter. Bu böyle böyle gider. Kim bu insanlar ya? insanların canını düşündükleri için mi bunu yapıyorlar sizce cidden? Ne zamana kadar devam edecekler mesela? Kaç tane köpek var sokaklarda böyle bugün iki tane bulup öldüreyim yarın üç tane öldüreyimlik bir iş mi bu? Devlet alacak bu köpekleri barınaklara koyup doğru düzgün bakacak kardeşim. Bunu yapacak güçleri mi yok bütçeleri mi yok sanki. Bir de en sinir olduğum şey gelip "köpekler uyutulsun" diyenler. Uyutmak ne demek? Daha öldürmek diyemiyorsun ama uyutmak diye hafifleterek söyleyince vicdanı rahat mı ediyor bu insanların? Bir sürü vahim olay oldu, demek ki bu artık ciddi bir mesele ama burası da dağ başı değil herkes kafasına göre çözemez bu meseleyi. isteyen gidip araştırabilir tarihteki seri katillerin hepsinin ortak özelliklerinden biri hayvanlara zarar vermek. Bu davranış ciddi bir red flag. Millet zaten yan baktı diye birbirini doğruyor, gidip gözünü kırpmadan bir köpeği öldüren senin benim canımı da alamayacak mı? Bu millet hep duygularıyla hareket ediyor, asla mantıklı düşünmek yok.

21 ağustos 2022 15:50

6. Toplumun ne kadar barbar olduğunu gösteriyor. Yakında yalnız kadınları işaretledikleri bir site de kurar bu orospu çocukları yazın kenara, ertesi gün kız arkadaşını tecavüz edip ağaca bağlanmış bulursanız "ama çözüm buydu!" Dersiniz.

21 ağustos 2022 17:14

7. Yalan olduğu ortaya çıktı. Mama lobisinin başını çeken adamlardan biri taa Nisan ayı ve 5 yıl öncenin fotoğraf ve videolarını tazeymis gibi yaydı, siteye savaş açtı. Jaho, darkwebb onlar Twitter'da paylaştılar.

Bu işte çok katakulli dönüyor. Ayrıca hayır gayet de gerekli bı uygulama. Nerde ne var bilmek gerek. Tek başıma olduğum. Bı vakit kalkıp da köpek sürüsünün içinde olmak istemem

22 ağustos 2022 09:41

8. bu erkin denen adamı hala dinleyip ciddiye alan insanların olması çok ilginç. yine o eski görüntüleri medyaya sunup havrita yapıyor demiş. Şİmdi de kendi ağzıyla itiraf ediyor. (link: https://twitter.com/sevilayyaziyor/status/1561413339359608832?s=20&t=BcAtmdVOq6U9gB51xp3I2A Video)

22 ağustos 2022 10:07

9. Bu köpek sorununun çözülmesi lazım.çünkü köpekler çeteleşir oldu ve özellikle sabahları be akşam geç saatlerde iyice saldırgan oluyorlar.Geçenlerde yakınımlardaKi parkta ördekleri parçalamışlar çok üzüldüm.Çözümün de devlet eliyle olması lazım bence Hem köpeklerin hem de insanların iyiliği için.Bu sorunlar devlet eliyle çözülmedikçe insanlar kendi çözümlerini arayacaklar ama bu köpekler için kötü.Barınak şartları iyileştirilip barınaklara toplanmalı.Ama Türkiye'de biraz zor.Çünkü hayvanseverlik adı altında türcülük yapıp köpek aşığı olanlar hayvanların toplanmasını barınağa alınmasını istemiyor.kısırlaştırma için götürülürken bile ciyak ciyak bağırıp kendinden geçiyorlar.Bu işte gerçektwn çok para var.Saçma sapan dolandırıcılık yapan yerlere bağış yerine barınak kurulup onlara bağış yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.havrita uygulaması bana köpekler zehirlwnsin diye değil de köpek saldırılarına dikkat çekmek için kurulmuş bir uygulama gibi geldi.

22 ağustos 2022 13:56