hayalinizdeki erkeğin fiziksel özellikleri nasıl?

tamamen eğlence amaçlı soruyorum. kişiliği es geçin sadece fiziksel olarak. benim 1.85 boylarında, biraz iri, sarışın ama çok da beyaz tenli değil hafif bronz, saçları dalgalı ve uzun, gözleri açık kahve ya da ela bir erkek geliyor hahdhahha sizin var mı böyle aklınızda oluşan bir görsel

1. Benim cok degisken ya, gecenlerde bir youtube videosunda charlie hunnam ile rami malek i izledim, ikisine ayri ayri düştüm sgsgsgsg o kadar degisken bir zevkim var yani.

4 temmuz 2019 21:27

2. uzun boylu, elleri ve kolları damarlı. hafif adem elmalı.  uzun kemikli yüzlü, beyaz tenli, siyah saç siyah gözlü. ince kirli sakallı. uzun kirpikli. minik yumurta popolu.

4 temmuz 2019 21:29

3. Jensen Ackles ya da Joseph Morgan gibi

4 temmuz 2019 21:30

4. +1.78 boy, saçları normal uzunlukta, gözleri biraz kısık ve biraz çekik gibi(gizlinot: Francisco lachowski gibi :dd), çene kemiği keskin, çok çok erkeksi olmayan biraz baby face olabilir, minik popolu ama çok zayıf değil, dişleri ve gülüşü güzel olsun, sesi de kulağıma güzel geliyorsa tadından yenmez ahahjsah (gizlinot: Bir de temiz olsun elleri dişleri falan tabi)

4 temmuz 2019 21:36

5. Kısa boylu ve dar omuzlu olmasın yeter. Çirkin olabilir sorun yok

4 temmuz 2019 22:02

6. Anonim 2,yumurta popo mu sjdhdh

4 temmuz 2019 22:03

7. Madem hayal o zaman başlıyorum :)

1.85 boy bronz ten, kare kemikli yüz, güçlü çene, gamzeli, kaslı, kolları ve omuzları geniş damarlı, koyu kahverengi dalgalı saçlar, ela göz, dolgun dudak, karizmatik ses, organı da iyi olsun canım büyük olmasına gerek yok nggjfjfhfjc

4 temmuz 2019 22:11

8. Hahshah tamamen hayal zaten süslü, bulacağımızdan değil de ...

4 temmuz 2019 22:11

9. benim aklıma direkt francisco lachowski geliyor ya, dünyanın en yakışıklı adamı bence. karısı da çok güzel, çocukları da çok tatlı. ailecek aşığım.

4 temmuz 2019 22:18

10. Genis omuz (cok onemli) dolgun ve dar kalca. Boy 1.85 veya üstü. Ne sisman ne zayif. Acik tenli, koyu renk sacli (cok koyu olmasa da olur ancak teniyle kontrast olusturmali). Kollari kalin (sporla sisirilmis hayvani kalinlik olmasa da benim kolum gibi ince de olmasin). Disleri duzgun, dudaklari dolgun (zenci dudagi kadar degil ama), sesi etkileyici olsun. Ha bir de benim yaninda kendimi killi hissetmeyecegim kadar killi, sevisirken kil dokmeyecek kadar da kilsiz olsun. Amaan dilemek bedava :))

4 temmuz 2019 22:41